Say hi to November

November 02, 2017

Assalamualaikum readers!

Millionss thank you kepada semua yang tak jemu-jemu singgah kat blog yang tak seberapa ini. Ya ampun juga sekiranya gee lambat mereply segala komen dan juga lewat berblogwalking. Sekejap aje kan dah pun bulan November. Bila gee tengok dekat archive blog, nampaknya sangat banyak penurunan jumlah entry yang gee buat sepanjang October berbanding September. Hmmm... Mood ke laut dalam sungguh! Di tambah dengan problem widget follower baru-baru ni kan, rasa lemau nak update entry blog!

Eh! Usia blog Sis Gee ni baru je baby tau! Usia blog lebih kurang 2 bulan lebih je.  Baby sangat kan? Hihi. Nak tahu kisah permulaan domain Sis Gee? Korang boleh terjah ke << ENTRY INI >> .

Nak mintak idea koranglah! Gee dah lama pendam nak buat giveaway sebenarnya. My first giveaway untuk Blog Sis Gee. Tapi macam takde idealah nak buat hadiah GA. Hahaha! Kalau bagi kain batik okey tak? Hehe. Idea apa lagi eh? Korang ada idea share kat komen eh! Thank you!

Untuk November, hopefully lebih baik dari Oktober. Entry post pun harapnya makin bertambah-tambah. Haha!

Done for now! Nak kena bersiap amek anak sekolah pulak dah! Tinggal beberapa minggu je lagi nak cuti sekolah. Tu pun nak kena buat perancangan dah. Kang biru budak-budak ni makan, tido, main. Hahahaha. 


14 comments:

  1. okay je.. mana2 hadiah. Janji tidak membebankan sponsor.Ehehehe.. tp kalo ade sponsorship,lagi bagus kan. Hahahaha.. cuti nak dekat ya? hemm..best ni kalo jalan2

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah ina..bestkan jalan-jalan!suka sungguh!haha

      Delete
  2. hi sis gee!!
    bagi batik pun okay tapi sebenarnya tak kisah hadiah pape sebab saya akan terus support sis dan blog ni :). hehehe

    ReplyDelete
  3. bagi kain batik pun okay je sis! Rare sikit hihi

    ReplyDelete
  4. hai sis gee, lama aira tak singgah sini :) kalau ada giveaway dari sis gee, aira always support in shaa Allah!

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. sama sama kita mengorak langkah.KenA BIG THINK! selamat datang NOVEMBER..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.