Menang Giveaway PANTANGPLUS.COM di MIALIANA.COM

by - March 02, 2019

Menang Giveaway PANTANGPLUS.COM di MIALIANA.COM | Alhamdulillah walaupun saat - saat akhir join giveaway dari geng blogger Mia Liana, terselit juga rezeki untuk blog Sis Gee. Bestnya join giveaway bila ada rezeki untuk menang. Hehe. 

Menariknya giveaway ni adalah hadiah berupa wang tunai. So alhamdulillah rezeki NO 56 untuk menang hadiah tempat ke 3. Sebenarnya, join giveaway ni bukanlah matlamat nak menang semata-mata tapi lebih kepada nak support sesama blogger. Gee tahu, korang pun sama kan? 


Mia Liana ni Gee kategorikan blogger otai. Tengok followers blog beliau dah 5 angka. Aku juga terkedek-kedek 3 angka. Hahahahha. But never minds! Sebab u olls semua support i olls dalam blogging kan? Kehkehkehkeh.

Nak kenal dengan blogger Mia Liana boleh terjah ke blog beliau ⟹ www.mialiana.com

Thank you Mia dan semua sponsor! Hadiah pun dah selamat diterima. Alhamdulillah. Tahniah juga pada semua pemenang yang lain!

Siapa lagi buat GA sekarang? Meh nak join kot LUCK masih ada! 😜

You May Also Like

15 komen