My Best Nine Instagram 2018

by - December 22, 2018

Best Nine Instagram 2018 | Sis terjebak juga nak tengok best nine 2018! Apa best nine ni? Setiap kali hujung tahun, ramai yang suka buat best nine sebagai rumusan gambar apa yang paling banyak likes dan komen sepanjang tahun 2018 ni.

Kalau nak buat wajib ada akaun instagram lah. Cara dia mudah je sebab tak perlu nak download aplikasi pun. Cara ni pun Gee tahu daripada entry geng blogger Rodiah Amir. Mulanya ingatkan kena download aplikasi kat playstore. Kah! Rupa - rupanya lagi mudah dari tu. 

Nampak more to personal posting Gee punya best nine ni kan? Gambar dengan incik suami ada 3. Gambar job blogger ada 3. Gambar quality times dengan family ada 3. Eh! adil dan saksama!! Hahahaha. Terselit kat situ gambar dengan family blogger Lea Azleeya

Nak tahu steps buat Best Nine boleh baca sini : Cara Buat Best Nine by Rodiah Amir 

Get Ready For 2019!! Korang dah bersedia ke? 2019 untuk Gee agak mencabar. Tough juga 2019 ni. Semua berkait rapat dengan family dan kerjaya sebagai seorang blogger. Harap-harap semua dipermudahkan untuk Gee. Amin. 

#2018bestnine

You May Also Like

7 komen

  1. Hahaha tetiba terselit tu.. nk kene try gak ni.. ahakz

    ReplyDelete
  2. Semoga lancar urusan sisa baki beberapa hari lagi ni.. Debaran jugak 2019 ni.. Macam mencabar kan

    ReplyDelete
  3. Dah buat tapi x buat entri lagi hahaha alahai xsempat nak menaip lagi la pulak

    ReplyDelete