Menang Set Glow Gelenggang dari Blogger Abe Kie

by - October 04, 2018

Assalamualaikum 💙

Hi semua!! Alhamdulillah kalini Gee menang lagi giveaway yang Gee join daripada rakan blogger. Hadiah kalini lain macam sikit istimewanya. Gee join giveaway atau contest bukan nak target menang semata - mata. Tapi rasa macam satu kepuasan bila dapat support orang lain punya segmen. Al maklumlah Gee pernah juga buat giveaway masa awal - awal buat domain sisgeedotcom ni. So sangat faham perasaan mereka yang anjurkan segmen di blog.



Cuma Gee join mana yang sempat dan terlintas ketika Gee blogwalking. Maaf ye mana yang Gee tak sempat nak join.


So kali ni, Gee menang giveaway dari Blogger Abe Kie iaitu tuan tanah kepada < www.zukidin.com > . Abe Kie atau dikenali juga sebagai Abam Kie merupakan salah seorang daripada #TeamBPT juga. Abe Kie seorang teacher tau! Dan kalau korang nak tahu, blog Abe Kie sentiasa ada updates terbaru. 

Blog Abe Kie ni terlalu banyak info dan perkongsian yang bermanfaat. Sebab tu Abe Kie jadi cikgu kan? Hehe. Salute juga seorang teacher mampu blogging! 



Dapat Hadiah Set Glow Gelenggang

Korang pernah dengar tak berkenaan Gelenggang atau Daun Gelenggang? Kalau korang nak tahu Daun Gelenggang ni sangat bagus untuk kesihatan kulit. Terutamanya bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif yang seringkali gatal - gatal.



Sebelum ni Gee pernah review berkenaan Glow Gelenggang ni. So kalau korang nak tahu lebih details, korang boleh click << SINI >>

Terima Kasih Abe Kie!!



Siapa yang tak seronok dan excited bila dapat hadiah kan? Pulak tu dapat sesuatu yang sangat bermanfaat untuk Gee dan keluarga. Hehe. Thank you so much Abe Kie sebab Gee terpilih untuk menjadi pemenang!

All the best and good luck untuk Abe Kie dalam menjadi seorang pendidik dan juga seorang blogger!!






You May Also Like

6 komen

  1. Sedap bau dia. Suka sgt. Sesuai pakai dkt kulit kering.

    ReplyDelete
  2. Tahniah Gee. Tqvm sbb puji abe kie. Jgn puji byk2 nanti bertambah kembang body yg sememangnya bambam ni. Hehehe...

    ReplyDelete
  3. wahhh cantiknya packaging dia! Tahniah sis gee :D

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak, hari tu ada gak usha2 produk ni

    ReplyDelete
  5. serius bagus dan berkesan.. hr tu liez bagi bapa mertua liez pakai sbb dia tetbia naik gatal-gatal smp berair dkt tengkuk.. dlm 3 hari terus kering..

    ReplyDelete