Blog Sis Gee Tukar Template Baru!!

by - October 19, 2018

Assalamualaikum 💙

I is seronok al maklumlah blog tersayang sudah bertukar baju baru!! Belum announced, ramai dah komen kat entry Gee, thank you korang sudi blogwalking blog Gee ni. Kenapa tukar template? Sebab template sebelum ni dah setahun lebih dan Gee rasa nak sesuatu yang baru, mood baru, semangat baru gitewwww. Kalau malas blogging juga tak tahu nak kata apa dah! Haha!


Thank you to designer Zaza Iman yang juga seorang blogger yang agak famous amous sebab designkan baju baru yang sangat menepati apa keinginanku kali ni. Gee nakkan yang simple but nice. Dan nampaknya, nice tu ada pada burung comel tu kan? Hahahaha! 

Totally different kalini baju Blog Sis Gee. Gambar profile pun dah tukar, sidebar mana yang tak relevant Gee dah masuk bakul sampah. Mana yang okey, Gee maintainkan je. Hehe.

Owh! Kalau ada idea or cadangan or komen apa yang tak kena dengan template atau isi blog atau cara Gee menulis, mohon bagitahu eh. No heart feeling! Sebabnya kalau korang tak menegur, macam mana nak improvedkan diriku yang serba tak tahu lagi ni kan? Komen je kat ruangan komen tu. Hihi.


Amacam? Okay tak template baru Blog Sis Gee? Kalau nak design template blog atau tempah business kad boleh contact Zaza Iman kan link yang Gee bagi kat bawah ni ye.


Facebook : zazaimandotcom

Instagram : _zaza.iman




You May Also Like

24 komen

  1. Cantik sis...secantik tuan dia.hihi

    ReplyDelete
  2. cantiknya...liez pun nak tukar gak..

    ReplyDelete
  3. cantik..simple je...senang nak ingat :)

    ReplyDelete
  4. comeyynyoo baju baru minimalist nampak...

    ReplyDelete
  5. Best kan template ni.. Kemas n tak serabut. Header cantikkkk sangatttt

    ReplyDelete
  6. Kita suka headernya tu..
    Nak suruh Zaza buatkanlah hahahaha

    ReplyDelete
  7. Menarik simple and nice.
    Because less is more ;-)

    ReplyDelete
  8. wah comel la siyes.. macam tuan dia

    ReplyDelete
  9. Superb sis Gee.. Cantik sangat especially yang burung tue.. hihihi

    ReplyDelete
  10. Kak pun nti bila dah jemu nk tkr jgk template

    ReplyDelete
  11. In love gilekkk tgk header cam tak puas je nengok ♥️

    ReplyDelete
  12. Cantik gila header, nak jugakkkkk!!

    ReplyDelete
  13. comei header blog baru..template clean and minimalist..

    ReplyDelete
  14. wah makin cantik blog sis, nampak simple dan kemas :)

    ReplyDelete
  15. Simple je tapi cantik ! Kita pun suka yang simple-simple je

    ReplyDelete
  16. hi! cantik theme baru :)

    www.erinazmir.com

    ReplyDelete
  17. ray awal2 tgk dah perasan akak tukar template. sama la kiteeee. love the header. it's simple and cute, mcm akak ihiks

    ReplyDelete
  18. cantiknya blog dioooo jeles ehhhhhh

    ReplyDelete
  19. Memang comel habis.. Loading pun laju..

    ReplyDelete