Layan Movie Hantu Kak Limah Bersama Geng Blogger

by - September 03, 2018

Dah lama mengidamkan Movie Hantu Kak Limah ni sebenarnya. Tapi duk tertangguh - tangguh mengajak roommates! And finally ada alasan kukuh untuk layan movie ni!!


Bila blogger Mek Yunie bagitahu dia mengidamkan Pulang, Gee pun ajak lah dia tengok wayang kat Ganu sebab kebetulan kami mengidam benda yang sama cuma genre and movie yang berbeza. Hahahaha!

So Mek bagitahu dia and family nak buat trip ke Ganu. Gee pun excited lah sebab boleh daku tengok citer Kak Limah tu! Plannya, kami tengok movie lain tapi nak beli tiket timing yang sama. Baikkk punya planning kan? Haha!


Bila check tiket rupa-rupanya movie yang Mek mengidam sememangnya sudah Pulang!! Hahahaaha! Kesian sungguh! Mek pun redho dan pasrah layan movie yang incik suami beliau idamkan iaitu Hantu Kak Limah!!

Yes! We watched the same movie! Hahahah! Ini merupakan movie date yang pertama dengan Geng Blogger. Gee ajak juga Geng yang lain tapi semua ada komitmen yang lain dan ada juga yang dah tengok. Hehe!

Maybe next time! 


SIS GEE REVIEW MOVIE HANTU KAK LIMAH

Gee ni sejenis yang suka genre movie romantic comedies so kalau cerita seram ni tengok celah jari boleh lah. Haha! Movie Hantu Kak Limah terbaik untuk ditonton dengan anak - anak sebab Arsyad ngan Amani tu pecah perut juga diaorang gelak. Ada juga beberapa part macam krik krik krik krik...

Tapi kemunculan Abam Zul Ripin tu memang terbaikkkk! Bila scene menyanyi dalam rumah tu ku gelak sampai sudah! Hahahaha!

OVERALL Gee rating 4.2 / 5 stars. 


To Mek! Thank you for the birthday prezzie!! You know my favourite! Hahahaha! Next trip mu mari Ganu kita layan movie lain pulok! Hahaha!

So korang yang dah tengok Hantu Kak Limah amacam? Best ke idok?

You May Also Like

10 komen

  1. Terharu aku gee.. beres. Ad geng kaki wayang pahni senang la bleh suh mu beli tiket siap siap tgu ak sapa. Kihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan!!!pahni kerap lah mu turun Ganu!hahahaha

      Delete
  2. waaahhh, kapan pulak gilirna kita utk jumpa ye

    ReplyDelete
  3. untung ada geng tengok wayang...

    ReplyDelete
  4. Kita tak penah jejak kaki ke panggung wayang, tunggu dalam online jea la.. hihi

    ReplyDelete
  5. Memang best Hantu Kak Limah ini.. Pecah perut melayannya..

    ReplyDelete
  6. dah tengok gak..best..mmg sakan gelak je dlm panggung..haha..k.fiezz suka part nayan nmpk hantu kak limah dpn2 masa kat klinik..time elektrik tak ada tu...haha

    ReplyDelete