GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM

June 13, 2018
Assalamualaikum semua!! Jom kita tengok blogger mana pulak buat giveaway!


Yes kalini BLOGGER SHFYQHAZHR.COM pulak buat giveaway! Gee ni suka join contest or GA yang step simple simple je macam syarat giveaway in.

SYARAT PENYERTAAN 

1. Follow blog http://www.shfyqhazhr.com/ *wajib*

2. Follow IG sha → @shfyqhazhr *wajib*

3. Buat entri bertajuk "GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM"

4. Copy banner di atas dan backlinkkan ke entry giveaway.

5. Komen sikit di entry, apa yang perlu diubah atau ditambah. *takwajib*

6. Komen entry penyertaan korang kat kotak komen.

SETTLE!

mudah kan? sooo jom pakat pakat join!!

All the best semua!!

6 comments:

  1. All the best.. Singgah dari GA yang sama..

    ReplyDelete
  2. haaa betul simple je rules dia.. suka GA macam ni hehe

    all the best ^^

    ReplyDelete
  3. Good luck Sis Gee, semoga ada rezeki..

    ReplyDelete
  4. all the best sisgee, jemput singgah ke laman pokucu.com....

    ReplyDelete

Powered by Blogger.