GLOW GELENGGANG Atasi Pelbagai Masalah Kulit

February 08, 2018
Buat pertama kali Gee dengar nama GLOW GELENGGANG ni. Pada mulanya Gee ingatkan produk pemutih kulit tau, rupa-rupanya produk ni lagi bagus fungsinya untuk kulit. Jom Gee kongsikan apa yang best pasal GLOW GELENGGANG ni.

GLOW GELENGGANG merupakan produk herba organik di mana ianya diperbuat daripada 100% daripada bahan semulajadi terpilih. GLOW GELENGGANG dapat membantu untuk mereka yang menghadapi masalah kulit seperti gatal-gatal, eczema, bisul, panau, kudis buta dan kurap.    


BAHAN-BAHAN PREMIUM GLOW GELENGGANG

GELENGGANG - Merupakan agen anti bakteria dan anti kulat. Gelenggang dikenali sebagai penawar untuk hilangkan kegatalan pada kulit yang disebabkan oleh eczema, ruam, kudis, kurap dan lain-lain masalah kulit.

HABBATUS SAUDA - Untuk mengurangkan keradangan pada kulit serta menyembuhkan luka luaran kulit.

MINYAK ARGAN - Berupaya melembutkan dan melicinkan kulit.

MINYAK ZAITUN - Berfungsi untuk memberi kelembapan yang lama pada kulit.

SUSU KAMBING - Untuk mencerah, melembut, melembab serta mencegah kulit kusam dan kering.

CRYSTAL MENTOL - Untuk menyejukkan kulit.

CIRI - CIRI SABUN DAN MINYAK HERBA GLOW GELENGGANG

Diformulasi daripada 100% bahan semulajadi. Ianya bebas daripada bahan kimia terlarang yang boleh memudaratkan kulit pengguna. Ianya juga sesuai untuk jenis kulit yang sensitif.

Itchy Skin Relief kerana gelenggang itu sendiri berfungsi sebagai agen anti bakteria yang kuat untuk menghilangkan gatal-gatal dan merawat penyakit kulit. 

Mewah dengan kandungan ekstrak bahan premium yang banyak, untuk kesan yang lebih efektif.

Tidak memedihkan kulit serta tidak berbau busuk. 


DAUN GELENGGANG
SET SABUN DAN MINYAK GLOW GELENGGANG

Set GLOW GELENGGANG mempunyai 2 item iaitu sabun herba dan juga minyak herba. Sabun herba bertekstur scrub ( lulur ) boleh digunakan pada muka dan badan. Menariknya, sabun herba ni kita tak perlu dah nak potong kecil-kecil kerana sabun ini tidak mudah cair dan tidak lembik. Namun, korang kena pastikan sabun ini tidak direndam dalam bekas air ye. Apa yang korang perlu lakukan, selepas guna korang perlu menyimpan di tempat yang kering. 

Minyak herba pulak boleh di sapu pada kawasan kulit yang bermasalah. Gee pun guna pada kulit Aqil sebab kulit dia sangat kering, lepas tu jadi gatal-gatal. Untuk minyak herba ini, cara penyimpanan tak boleh di tempat yang panas kerana sinaran matahari boleh mengurangkan khasiat minyak herba ini.


CARA PENGGUNAAN SABUN DAN MINYAK HERBA GLOW GELENGGANG

Semua masalah kulit di cadangkan mengambil 1 set GLOW GELENGGANG ini iaitu sabun dan minyak. Untuk masalah ruam susu pada bayi, sudah memadai menyapu minyak herba sahaja. Untuk masalah resdung pula, di cadangkan memakai sabun untuk mencuci muka sahaja. Sekiranya mengalami kegatalan pada kulit, boleh sapu dengan minyak herba.

CARA PENGGUNAAN :

  1. Guna sabun herba ketika mandi, boleh digunakan pada wajah dan badan.
  2. Picit dan sapu minyak herba selepas mandi sebelum tidur atau ketika kulit berasa gatal. 
  3. Guna set GLOW GELENGGANG secara konsisten 2 hingga 3 kali sehari untuk hasil yang optimum.
SET GLOW GELENGGANG BOLEH DIGUNAKAN OLEH :
  • Lelaki dan perempuan
  • Kanak - kanak
  • Dewasa
  • Warga tua
  • Wanita hamil
HARGA

Sabun Herba ( 50gm ) 

1 Unit RM 47 
2 Unit RM 70 ( JIMAT RM 24 )
4 Unit RM 140 + FREE 1 Unit ( JIMAT RM 95 )

Minyak Herba ( 30ml )


1 Unit RM 47 
2 Unit RM 70 ( JIMAT RM 24 )

Set Sabun Herba + Minyak Herba

1 Set  RM 70 ( JIMAT RM 24 )
2 Set  RM 140 + FREE 1 Unit Sabun Herba ( JIMAT RM 95 )

*** Setiap pembelian akan menerima FREE GIFT dari Glow Gelenggang ***





CARA UNTUK DAPATKAN PRODUK GLOW GELENGGANG

Korang boleh dapatkan maklumat lanjut produk GLOW GELENGGANG ini di bawah :



TELEFON : 014-544 5951

3 comments:

Powered by Blogger.