FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner

February 05, 2018

ITS TIME FOR A GIVEAWAY!! Kali ni Gee nak join Giveaway dari Blogger Lady in Red Planner. Kalau korang nak join boleh terus click gambar banner kat atas tu ye. Gee tertarik nak join sebab ada soalan yang perlu di jawab dan Gee nak share sangat jawapannya. Haha.

Apa yang anda suka baca dalam blog seseorang?

Lets begin! PERTAMA Gee suka baca TRAVEL TIPS. Antara sebab kenapa Travel Tips ni best untuk dibaca sebabnya kebanyakan entry travel ni datang daripada pengalaman blogger itu sendiri. Mereka takde nak mereka cerita hebat-hebat tapi mereka lebih kepada sharing apa yang best dan apa yang tak best. Daripada travel tips ni juga akan ada story berkenaan budget, hotel, gambaran suasana, keperluan yang perlu ada dan juga persediaan yang perlu dilakukan. So dengan membaca entry travel ni dalam masa yang sama sangat membantu Gee untuk merancang percutian yang berkualiti bersama keluarga. 

KEDUA, Gee suka baca RESIPI MUDAH. I ols anak 4 yang masih bergelar kanak-kanak riang so masa kat dapur tu kalau boleh sesingkat yang mungkin. Bila ada blogger share resipi yang ringkas dan cepat Gee mesti nak baca! Bila kita tau ada resipi yang mudah, rasa nak masak semua resipi tu! Hahaha. 

KETIGA, Gee suka baca TIPS BLOGGING. Blogger mana yang tak suka baca tips blogging kan? Mestilah suka sebab dalam masa yang sama kita dapat apply semua tips yang dikongsi oleh blogger lain. Gee ni kategori blogger tahap berudu, baru je nak pandai merangkak. So kalau ada sharing pasal blogging, terus rasa nak baca!

Jom korang meriahkan giveaway ni!!GIVEAWAY INI TUTUP PADA 17 FEBRUARI 2018.

All the best semua yang join and keep blogging semua!!

10 comments:

  1. Terima kasih sis gee sudi support giveaway LZ..
    Good luck LZ ucapkan.. ;-)

    ReplyDelete
  2. goodluck sis gee. ray pun nak join la nnt

    ReplyDelete
  3. Good luck Gee!! Samalah Siqah suka baca tips blogging juga. Bersungguh save tips tapi kadang2 tak follow pun. Adoi lah.

    ReplyDelete
  4. good luck... Shawal singgah sini ^^

    jemput join GA shawal jugak.. ^^

    http://www.mohdnoorshawals.com/2018/01/MengintaiAkuDiNeraka.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.