Bestnya join GALS, hadiah untuk 5 PEMENANG

February 06, 2018

Seronok tau join giveaway LubukSeni.com
So far, puas hati dengan hadiah yang di-offer. Selain spesis jarang ditemui, hadiah meleleh tu untuk ramai pemenang. Kali ni, pemenang untuk 5 orang. Ramai tuhhh, rugi la tak join kanss.
Nak join giveaway? Klik je gambar bawah ni ya!
Banyak rupanya entry menarik kat LubukSeni.com . Kalau sesaperrr minat seni eloklahh singgah blog ni sebab memacam idea uols boleh dapat. Antara perkongsian dalam blog ni ialah:
Dah alang-alang singgah tu, jom Follow BLOG Lubuk Seni [tekan sini] Jom korangg follow LubukSeni sebab lepas ni, banyak lagi entry kreatipp penuh warna-warni. 
Follow rerapatt okke!

10 comments:

  1. goodluck sis gee. ray dah join tp x publish lg.

    ReplyDelete
  2. Hai Sis Gee, no giliran awak >> 24 . Nanti 29hb ni, kita cabut 5 nombor bertuah ya. Thanks a lot sudi join GALS, kita heppi sangad! Senarai peserta kat:

    http://www.lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. ray singgah dr segmen yg sama. goodluckkk

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete
  4. Ayu singgah dari segmen yg sama. goodluck ya ;)

    ReplyDelete
  5. singgah dari GA yg sama, goodluck sis gee :D

    ReplyDelete

Powered by Blogger.