Terjatuh Hati Dengan Cadar Patchwork Murah dan Cantik

by - January 26, 2018

Siapa peminat cadar patchwork??Gee dulu-dulu lagi memang suka sangat cadar patchwork ni tau!!Design dan warna memang memikat kalbu sungguh! TAPI bila Gee beli macam beli cadar biasa je, tak seperti di gembar gemburkan! Pastu Gee pelik lah kan kenapa orang duk viral sangat dengan cadar patchwork ni? Rupanya-rupanya ada banyak jenis tau cadar patchwork ni. Kualiti sangat berbeza dan sebab itulah ada yang menjual pada harga yang tak masuk akal! 

PATCHWORK DARI SYAQIST

Haa kalau nak tahu ada dijual sebenarnya produk patchwork yang berkualiti premium pada harga yang berpatutan. SYAQIST Patchwork ni menyediakan pelbagai produk patchwork yang sangat cantik dan juga berkualiti tinggi. Antara produk patchwork yang mereka tawarkan ialah cadar, karpet size besar, karpet size kecil, toto bayi, alas kaki, bantal bunga dan pelbagai lagi. Menariknya semua design cantik-cantik dan warna yang sangat menawan kalbu lah!


SET PREMIUM CADAR  PATCHWORK SYAQIST

Gee nak kongsikan berkenaan set cadar Syaqist ni dengan korang. Kalau tengok pilihan yang ada memang rambang mata tengok. MATERIAL CADAR SYAQIST ni 100% cotton. Sekiranya ada yang beli dan kualiti material bukan cotton, korang boleh kembalikan dan dapatkan yang baru. Jaminan kualiti cadar Syaqist ni memang tip top! JENIS cadar pula adalah jenis cantum tampal atau sulam tampal. Ini membezakan patchwork asli dengan palsu tau! Set cadar ni mengandungi 3 item iaitu 1 CADAR QUILT YANG TEBAL dan 2 SARUNG BANTAL BERZIP.


KELEBIHAN CADAR PATCHWORK SYAQIST


  • Jahitan lebih halus dan kemas
  • Material kain pure cotton berkualiti tinggi
  • Lebih tebal dari cadar yang biasa
  • Kain sejuk dan selesa dipakai
  • Melekap dan terletak di atas katil
  • Jahitan corak bunga nampak timbul
  • Bilik akan nampak lebih eksklusif, mewah dan bergaya
  • Mudah diurus dan di basuh dengan mesin basuh
  • Tebal dan boleh di pakai lama
  • Menambah keempukan tilam
  • Sesuai untuk dijadikan hadiah untuk yang tersayang
  • Boleh dijadikan sebagai cadar pengantin


PELUANG MENYERTAI TEAM SYAQIST

Syaqist juga menyediakan peluang untuk kita menikmati faedah yang berbaloi-baloi dengan mereka. Syaqist menawarkan MEMBERSHIP & LOYALTY PROGRAM untuk kita menikmati pelbagai kelebihan. Antara faedah yang diperolehi dari program ini ialah
  • Diskaun semua item termasuk item promo
  • Hadiah hari jadi
  • Rebate RM50 untuk belian ke 11
  • Tidak perlu memperbaharui keahlian
YURAN KEAHLIAN hanya RM30 seumur hidup dan TERHAD KEPADA 100 ORANG SAHAJA.



PROMOSI KOSONG KEDAI

Syaqist dalam proses berpindah ke kedai baru so untuk memudahkan urusan, mereka sedang buat promosi BERMULA 27hb JANUARI HINGGA 31hb JANUARI 2018 SAHAJA. Korang bolehlah grab peluang harga promosi ni untuk miliki cadar patchwork premium dari Syaqist ni!

HARGA BIASA RM 195
HARGA PROMOSI RM 185
FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG
SABAH & SARAWAK RM 15


CARA UNTUK DAPATKAN PRODUK PATCHWORK SYAQIST



WHATSAPP : 018 3733749

You May Also Like

16 komen

  1. cikyan suka gak layan cadar camnih.. sbb comel !

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan!sebab design patchwork sweet sweet gitu..

      Delete
  2. cantik!! ciktie berkenan sangat

    ReplyDelete
  3. cikma suka cadar jenis ni..senang nk pasang

    ReplyDelete
  4. Isteri saya pun suka dengan patch work ni

    ReplyDelete
  5. cantiknya.. rasa macam nak satu je

    ReplyDelete
  6. cantik2 suka jugak.. ada 1 hasil menang cabutan bertuah hehe..

    ReplyDelete
  7. Cantik! Suka warna pastel tu. cadar ni pun senang nak kemas kan. Hehe

    ReplyDelete