Hanya Lakukan Dua Perkara Ini Anda bakal Dapat DUIT SECARA PERCUMA !!

January 03, 2018
Assalamualaikum..

Hi semua!


Wow sangat entry yang Gee nak kongsikan kalini. Siapa tak rasa WOW bila dapat peluang BUAT DUIT SECARA PERCUMA!!! Dahlah tanpa mengeluarkan satu sen modal, pastu hasil jualan 100% hak milik kita!!

JOM BERKENALAN DENGAN WOW SKIN SERUM

Wow Skin Serum merupakan serum yang diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di mana ianya diformulasikan tanpa bahan terlarang seperti mercury atau hydroquinone. Ianya digunakan pada wajah dan boleh juga di sapu pada bahagian kulit yang lain. Gee sangat tertarik apabila serum ini sangat selamat di gunakan oleh kaum ibu yang hamil dan juga ibu yang menyusu. 

Selain itu, untuk mereka yang suka make up, Wow Skin boleh menjadikan make up korang tahan lama serta membantu melembabkan kulit wajah. Serum Wow Skin ni juga sangat ringan pada wajah tanpa rasa melekit dan berminyak sepanjang hari.

SET SERUM WOW SKIN

Set Serum Wow Skin terdiri daripada DAY SERUM dan NIGHT SERUM di mana serum ini dilengkapi dengan Vitamin A, B3, C, D dan E yang disarankan oleh pakar kulit terkemuka. 


DAY SERUM

Day Serum Wow Skin digunakan pada waktu pagi. Ianya mengandungi Vitamin B3, C dan E.

Manfaat untuk kulit daripada pemakaian Day Serum :

Vitamin B3 :

  • Membantu menghilangkan kemerahan akibat dari keradangan kulit ataupun jerawat.
  • Membantu meningkatkan ketahanan sistem imun kulit wajah anda.
  • Membantu mengehadkan penghasilan radikal bebas pada kulit yang menjadi punca kulit tidak sihat.
  • Membantu memastikan wajah anda semakin glowing secara semulajadi.
Vitamin C :
  • Membantu meningkatkan penghasilan kolagen kulit anda secara semulajadi.
  • Membantu memperbaiki tekstur kulit anda agar semakin rata.
  • Membantu memastikan kelembapan kulit berada di tahap optimum.
Vitamin E :
  • Membantu memudarkan kesan gelap pada wajah dengan berkesan.
  • Membantu menegangkan kulit yang semakin kendur akibat faktor penuaan.
  • Membantu menghilangkan kesan sunburn yang anda alami akibat cuaca terik.


NIGHT SERUM

Night Serum Wow Skin pula digunakan pada waktu malam. Ianya mengandungi Vitamin A dan D.

Manfaat untuk kulit daripada pemakaian Night Serum :

Vitamin A :

  • Membantu melambatkan proses penuaan kulit anda dengan berkesan.
  • Membantu menjadikan kulit anda semakin lembut dan gebu.
  • Membantu memastikan kulit anda tidak kering selepas seharian anda terkena cahaya matahari.
  • Membantu mengurangkan kadar penghasilan sebum atau minyak pada wajah anda.
Vitamin D :
  • Membantu mempercepatkan kadar penyembuhan dan pengeringan jerawat.
  • Membantu memastikan sel kulit anda sentiasa diperbaiki pada kadar lebih optimum.
  • Membantu mengurangkan keradangan kulit yang anda alami.



Berikut Gee kongsikan cara penggunaan Wow Skin ini. Dengan penjagaan dan aturan yang betul, korang akan rasa perbezaannya seawal 2 bulan penggunaan.



TESTIMONI PENGGUNA YANG SANGAT WOW!








CARA MUDAH DAPAT DUIT PERCUMA!

Dah berkenalankan dengan Wow Skin. So Gee nak share apa yang duk viral sangat pasal duit percuma tu..Wow Skin Malaysia sekarang  sedang mengadakan contest #makeMONEYchallenge tau! Nak tahu caranya?


Berikut merupakan details mengenai contest #makeMONEYchallenge ini.

Terma & Syarat CONTEST #makeMONEYchallenge :

1. WAJIB jual harga diskaun WOWSKIN (RM62 + RM8) = TOTAL RM70 per unit.
2. Wang RM70 WAJIB di transfer kepada HQ terlebih dahulu untuk memastikan tiada aktiviti yang tidak sihat seperti "MAIN HARGA".
3. Wang "SALES" peserta akan di pulangkan semula pada 30.01.2018.
4. RM8 postage yang di charge kepada pelanggan tidak akan di kembalikan kepada peserta.
5. Sales SAH bermula pada 05.01.2018.
6. Terbuka kepada semua warga negara Malaysia termasuk agen, dropship, dan stokis sedia ada.
7. Anda tidak perlu simpan stok, hanya submit order di sistem kami. HQ akan poskan serta update tracking no untuk anda.
8. Anda boleh promosi gunakan apa jua cara asalkan tidak menyalahi etika dan undang-undang.
9. Untuk video atau gambar WOWSKIN, anda boleh dapatkan di :
Instagram : @wowskin.official
Fanpage: WOWskin HQ
#makeMONEYchallenge
#wowskin
#flawlesswithvitamins
10. Peserta harus mendaftar di link system OFFICIAL WOWSKIN : dropship.wowskin.my/register
11. Bagi yang pernah mendaftar dahulu, sila daftar semula pada link yang diberikan.

Kalau korang tengok video yang Gee sertakan ni lagi mudah korang faham contest #makeMONEYchallenge ini.





Amacam menarik tak? Jom ajak kawan-kawan, keluarga semua ambil peluang untuk menyertai contest #makeMONEYchallenge. Nak beli untuk diri sendiri pun boleh, nak hadiahkan kat mereka tersayang pun boleh!! Nak tahu lebih lanjut lagi korang boleh klik pautan kat bawah ni ye.

WEBSITE : WOWSKIN MALAYSIA

FACEBOOK : WOWSkin HQ

INSTAGRAM : @WOWSKIN.OFFICIAL








6 comments:

Powered by Blogger.