Grand Opening Wisma FELLERA BEAUTY

January 14, 2018
GRAND OPENING WISMA FELLERA BEAUTY di Kuala Terengganu telah diadakan pada 29 dan 30 Disember 2017 ( Jumaat dan Sabtu ) yang lepas. Seminggu pertama di tahun baru sangat sibuk menguruskan perihal anak-anak masuk sekolah, ni baru berkesempatan untuk update Event Fellera Beauty yang Gee hadiri.

UNDANGAN DARI KAWAN BAIK

Gee dapat jemputan dari kawan baik Gee, Ida yang merupakan dropship produk Fellera Beauty. Ada banyak aktiviti menarik yang diadakan bersempena pembukaan rasmi Wisma Fellera Beauty. Antara aktiviti yang di adakan di sepanjang 2 hari tersebut ialah pertandingan mewarna untuk kanak-kanak, cabutan bertuah, slot selfie bersama artis undangan dan sebagainya.


MOMENTS GRAND OPENING WISMA FELLERA BEAUTY

Pengasas Fellera Beauty atau dikenali sebagai Madam Khyra telah menjemput artis drama hot sekarang iaitu Shafiq Kyle pada hari ke dua majlis tersebut. Nasiblah si Syafiq Kyle tunggu Gee tau untuk selfie. Walaupun I ols sampai petang tapi Syafiq tetap sabar menunggu i ols! kahkahkah!! Jom layan beberapa moments yang sempat Gee snap dan juga perkongsian dari Ida sepanjang event tersebut.









JOM KENALI PRODUK DARI FELLERA BEAUTY

Terdapat pelbagai rangkaian produk keluaran Fellera Beauty! From head to toe semua lengkap! Setiap satu produk mereka mempunyai keunikan tersendiri. Meh Gee share apa yang ada.

SKINCARE

  • Face Relaxing Treatment ( Scrub )
  • Daisy Face Bar ( Cleanser )
  • Grebea Masker ( Face Masker )
  • Scar Powder
  • Jadore Whity Flash ( Face Serum )
  • Beau'Aimer Skincare ( Cleanser, Toner, Mosturizer, Night Cream )
BODYCARE
  • Scrub Beras Soya ( Body Scrub )
  • Slimming Scrub ( Body Scrub )
  • Bianca Body Bar ( Body Soap )
  • Terra Body Butter ( Body Lotion )
  • Lady'Vierge ( Feminine Wash )
SUPPLEMENT
  • Bell'Rossa Premium ( For Women )
  • Juvent ( For Men )
  • Faire'Amour ( For Whitening )
COSMETICS
  • Parfait Sponge ( Foundation )
  • Ladymour Spray ( For Glowing )
  • Hermosa ( Loose Powder )
  • Vanessa ( Lip Matte )
PERFUME
  • Feel The Aura
  • Come Closer

Sekiranya korang berminat untuk mengetahui info lanjut berkenaan produk Fellera Beauty, korang boleh click je pautan yang Gee sediakan kat bawah ni ye. Jangan lupa bagitahu korang dari reader BLOG SIS GEE tau!!Mana tahu ada rezeki dapat hadiah istimewa nanti kan.. Hehe..

FACEBOOK : << IDA NSH >>

INSTAGRAM : << IDA_NSH >>



THANK YOU
AND
CONGRATULATIONS FELLERA BEAUTY!!



8 comments:

  1. wow... menariknya produk fellera ni... lengkap skincare supplement semua ada

    ReplyDelete
  2. Kalau konsisten pakai insyaAllah jelita hehehe

    ReplyDelete
  3. Rabia pun pengguna fellera. Setakat ni rabia pakai face relaxing treatment dan scrub body.nk jumpa madam khyra.lawa tau dia tu.natural beauty je dia ni

    ReplyDelete
  4. Best sangat pakai produk fellera ni..Rabia dh try pakai face relaxing treatment dan scrub beras soya..

    ReplyDelete
  5. Dan rabia adore madam khyra tu.lawa sgt dia.

    ReplyDelete
  6. pernah tgok produk fellerra ni kat WHI, penerangan info mcm menarik...

    ReplyDelete
  7. she's just my age. so inspiring

    ReplyDelete

Powered by Blogger.