Ashrin Food : Sandwich Delivery di Kuala Lumpur

by - January 09, 2018

Entry kalini Gee nak berkongsi dengan korang tentang pembekal sandwich di Kuala Lumpur iaitu ASHRIN FOOD. Gee ni penggemar sandwich tau! Kalau ada sekitar Kuala Terengganu harus dah order ni buat makan bersama keluarga kat rumah. 


JOM KENAL ASHRIN FOOD

Ashrin Food merupakan pembekal sandwich terbaik di Kuala Lumpur kerana menjanjikan kualiti dan kepuasan untuk setiap pelanggan mereka. Produk Ashrin Food merupakan produk bumiputera so memang terjamin bersih dan halal. 

KENAPA PERLU MEMILIH SANDWICH ASHRIN FOOD?

Terdapat 10 pilihan jenis Sandwich Ashrin yang anda wajib cuba!

1. Tuna
2. Ayam/Chicken 
3. Sardin 
4. Fish 
5. Crab 
6. Prawn 
7. Egg Mayo/Telur 
8. Vege 
9. Coeslow 
10. Cheese/Keju

Korang boleh pilih kategori Sandwich yang korang suka iaitu:
  • Mini(Box) 
  • Normal (Box) 
  • SuperBig (Box) 
  • Ala-carte



KEISTIMEWAAN SANDWICH ASHRIN FOOD
  • Boleh pilih atau request nak sayur, tanpa sayur, nak pedas atau pun normal.
  • Roti yang sedap dan tebal, tidak keras dan tidak terlalu lembut.
  • Inti dimasak terlebih dahulu mencapai citarasa anda.
  • Inti tebal dan sedap sehingga makan berkali-kali.
  • Kotak sandwich & packaging yang berkualiti dan menarik.
  • Mempunyai ketahanan / tarikh luput. Tidak akan was-was dan ragu-ragu jika jual ditempat anda.
  • Free notes/wishes jika anda mahu hantar kepada seseorang.
  • Free gift |other menu| jika pembelian melebihi RM100 ke atas.

CARA PEMBELIAN


1. Korang boleh terus whatsapp 0124746867

ATAU

2. Email : ashrinfood@gmail.com

ATAU

3. Pembelian menerusi Facebook : ASHRIN FOOD


JANA PENDAPATAN BERSAMA ASHRIN FOOD

Untuk mereka yang berminat untuk menjana pendapatan, pihak Ashrin Food sangat mengalu-alukan korang untuk menyertai team mereka. Untuk belian borong serta jualan kepada agent, Ashrin Food menawarkan kadar harga yang lagi murah dan berbaloi-baloi. Untuk keterangan lanjut, korang boleh hubungan mereka atau boleh juga layari lawan web Ashrin Food serta pautan sosial media yang lain.

LAMAN WEB : ASHRIN FOOD


You May Also Like

17 komen

  1. Huwaaa... Hujan2 nih lapar terus bila sandwich melintas...

    ReplyDelete
  2. Dengar je perkataan sandwish , mesti terlintas dalam diri . Wahh ! Sandwish , sedapnyaa .

    ReplyDelete
  3. wah...kalau minum petang atau sarapan best ar pekena sandwich...lama pula tak buat sandwich nih..

    ReplyDelete
  4. sedap sandwich macam ni. aira suka sangatt!!!

    ReplyDelete
  5. Banyak jenis sandwich yang dijual. Rambang mata jdnya kalau nak beli sandwich yg byk pilihan macam ni

    ReplyDelete
  6. sandwish nie sekali ngap je ni.Makann yg ringks dan mengenygkn

    ReplyDelete
  7. baru je sarapan dgn sandwich sakni.

    ReplyDelete
  8. Pepagi nie rasa lapar pulak bila nampak sandwich yang sedap nie..

    ReplyDelete
  9. Sandwich prawn dan crab. Jarang orang buat menu sandwich ni. Pasti sedap dan menarik kan kak. Tgk pic sandwich kat atas dah rasa lapar. huhu. :)

    ReplyDelete
  10. Asalam balas kunjungan..wah sedap kan..paling penting bagi kita ialah halal suci murni tu

    ReplyDelete
  11. Terima kasih datang di laman Etuza ya

    ReplyDelete
  12. sy suka sandwich.. tapi kenkdang yg simple ni la nk order..nak buat malas kan hahaha

    ReplyDelete