TAMBAHAN HADIAH GIVEAWAY ( hari terakhir )

December 12, 2017
Alhamdulillah harini dah hari terakhir untuk Giveaway pertama yang Gee anjurkan di blog ni. Tak sangka ramai juga yang support dan join GA dari blogger berudu ni ye. Kikikiki. Thank you korang!!

Soo seperti yang dijanjikan pada hari pertama Gee lancarkan GA tersebut, Gee akan tambah hadiah sekiranya ada ramai penyertaan kan. Maka Gee tambah lagi satu planner untuk pemenang utama. 


So hadiah utama akan ada 2 lah!! Tapi Gee akan random jee bagi Planner yang mana sebab Planner tu isi dalam sama je cuma corak cover sahaja berbeza. Hehehe. 

SENARAI HADIAH SIS GEE FIRST GIVEAWAY :

HADIAH UTAMA x 2 BLOGGER

** 1 planner 2018 **
** 1 fridge magnet **
** 1 keychain **
** Dimasukkan dalam bloglist **


HADIAH KEDUA x 2 BLOGGER

** 1 fridge magnet **
** 1 keychain **
** Dimasukkan dalam bloglist **


10 x BLOGGER BERTUAH

** Dimasukkan dalam bloglist **


NAK JOIN CLICK LINK BAWAH NI :

<< SIS GEE FIRST GIVEAWAY >>


SENARAI PESERTA :

<<< SENARAI PESERTA SIS GEE FIRST GIVEAWAY >>>

Giveaway akan tamat pada malam ni jam 12 tengah malam. In syaa Allah esok pagi Gee terus umumkan senarai pemenang. Tak sabar rasanya!!

Good luck untuk semua blogger yang join!!Terima kasih juga kerana sudi meluangkan masa untuk menyertai Giveaway pertama Gee ni.

Esok ye!!

10 comments:

Powered by Blogger.