Senarai Peserta " Sis Gee First Giveaway "

December 05, 2017
Assalamualaikum semua!

Firstly, Gee nak ucapkan ribuan jutaan terima kasih buat semua rakan blogger yang sudi support giveaway pertama blog ni. Sambutan penyertaan sangat di luar jangkaan Gee sendiri. Alhamdulillah. 

Kat sini Gee akan update dari masa ke semasa senarai peserta giveaway ye. Korang boleh check nombor sebab nanti Gee guna random.org untuk sesi pemilihan pemenang. 

SENARAI PESERTA " SIS GEE FIRST GIVEAWAY "























































55. https://rodiahamir.blogspot.my/2017/12/sis-gee-first-giveaway.html

56. http://at-tarmizi.blogspot.my/2017/12/sis-gee-first-giveaway.html

57. http://ciknurul23.blogspot.my/2017/12/sis-gee-first-giveaway.html

58. https://madey09.blogspot.my/2017/12/sis-gee-first-giveaway.html

59. http://thekaellaaaa.blogspot.my/2017/12/sis-gee-first-giveaway.html

60. http://aztieyshana.blogspot.my/2017/12/sis-gee-first-giveaway.html

61. https://fatinshahrizam.blogspot.my/2017/12/sis-gee-first-giveaway.html

62. http://www.syuhadasalleh.com/2017/12/09/sis-gee-first-giveaway/

63. http://ladyinredplanner.blogspot.my/2017/12/sis-gee-first-giveaway.html

64. http://queensyanis.blogspot.my/2017/12/sis-gee-first-giveaway.html

65. https://blognisalpunya.blogspot.my/2017/12/sis-gee-first-giveaway.html

66. http://ajussix.blogspot.my/2017/12/sis-gee-first-giveaway.html

67. http://www.vitaminwawa.com/2017/12/sis-gee-first-giveaway.html

68. http://www.irafizah.com/2017/12/sis-gee-first-giveaway.html

69. http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2017/12/sis-gee-first-giveaway.html

70. NEXT!!


All the best semua!!

JOM BLOGWALKING!!

In syaa Allah senarai pemenang akan di umumkan dalam tempoh 3 hari selepas tarikh giveaway tamat.

TARIKH TUTUP : 12 / 12 / 2017

THANK YOU SEMUA!!

35 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, no.26 lapor diri.. Nak bagitau, tahniah pada sis Gee kerana menjadi top commentor dalam jurnal saya..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/12/top-commentor-november-disember-2017.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you!!!wahh first time jadi top commentor ni!!btw thanx support Gee!!

      Delete
  3. semoga no.4 pemenang contest nih amin

    ReplyDelete
  4. yeay tak sabar nak melawat semua org bila free nnt

    ReplyDelete
  5. No 2 lapor diri. Semoga ada rejeki di sini kali ini. Aamiin...

    ReplyDelete
  6. Good luck semua. Wawa belum join ye. Nanti nak join.

    ReplyDelete
  7. kita dah nampak... no 24. yeayy.
    thank you

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah dah masuk list hii thanks gee

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum. Tahniah kerana anda telah terpilih sebagai salah seorang pemenang SPM Fever Giveaway! Untuk makluman lanjut dan cara untuk menuntut hadiah anda, sila klik pautan di bawah. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2017/12/senarai-pemenang-spm-fever-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. No 47 datang sini. Moga terselit rezeki di sini

    ReplyDelete
  11. GV no.8 datang check in. hihi. Wahh.. ramainya peserta. hihi. :D

    ReplyDelete
  12. yeahhh...no.60 lapor diri :)

    good luck semua :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.