Pemenang "Sis Gee First Giveaway"

December 13, 2017
Alhamdulillah Giveaway pertama Gee dah pun tamat. Korang tak sabar kan nak tahu siapa dapat planner comel tu? Di entry sebelum ni, Gee ada share berkenaan tambahan hadiah bersempena jumlah penyertaan di luar jangkaan Gee. So jom kita tengok siapa yang kena!!

Untuk pengetahuan korang Gee guna aplikasi Random Generator yang Gee install dari Play Store. untuk menentukan siapa yang menang. Gee hanya masukkan nombor penyertaan korang dan hanya spin roulette yang comel tuh! Hehe.

SEMAK NO PENYERTAAN ANDA DI SINI :



PEMENANGNYAAAA....




HADIAH UTAMA x 2 BLOGGER



HADIAH KEDUA x 2 BLOGGER

SENARAI HADIAH KORANG BOLEH TENGOK SINI :

<< SENARAI HADIAH SIS GEE FIRST GIVEAWAY >>


Mohon semua pemenang utama dan kedua hantarkan details nama, alamat dan phone no pada sisgee1985@gmail.com untuk urusan pengeposan hadiah. Tahniah di ucapkan kepada pemenang dan juga semua bloglist yang bertuah.

Untuk blogger yang tidak berjaya jangan sedih keciwa tau!! Tahun depan Gee buat lagi Giveaway wokeh!!

Finally, dengan penuh rasa rendah diri Gee ucapkan million thanx untuk semua blogger yang sudi join dan support giveaway pertama ni. Semoga ukhuwah kita sesama blogger akan berkekalan hendaknya!!

Thank you korang!!

27 comments:

  1. Waaa thniah uols 😍😍😍 kak kin and cik ash terutamanya 🤣

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..i menang..xsia2 i melobi slma ni..haha

    ReplyDelete
  3. takde rezeki kali ni..huhu. apa pun, tahniah pemenang!

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada semua pemenang 👏👏👏

    ReplyDelete
  5. well im not lucky but had broaden my social friends list and that's good enough. congrates to everyone

    ReplyDelete
  6. alhamdulilah rezeki naik nama first time hahahah...tahniah shikin dan semua pemenang

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. x sangka terpilih.. tahniah pd yg lain2..

    ReplyDelete
  8. tahniah semua pemenang,first giveaway berjalan lancar

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah. tahniah juga untuk semua pemenang :)

    ReplyDelete
  10. Alaa siqah dah miss T_T Sorry Gee tak sempat join T_T Tahniah pada pemenang. I’m waiting for your GA next year ya :)

    ReplyDelete
  11. Tak bertuah kali ni. huhu.
    Tahniah pada pemenang

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah. tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  13. Dapat masuk bloglist . Thanks you sis :)

    ReplyDelete
  14. Tahniah kepada semua pemenang. hihi. :D

    ReplyDelete

Powered by Blogger.