Hello December

December 01, 2017

Hi semua! Sekejap aje dah masuk Disember? Lagi sebulan aje nak masuk tahun baru, 2018. Mesti semua dah pasang misi visi moto matlamat untuk tahun 2018 kan? Gee pun dah buat beberapa list kat planner 2018. Hihihi. Harap tercapai dengan jayanya lah! Haha!

NOVEMBER Gee sangat awesome jugak dengan ada beberapa moments yang sangat best! Antaranya November merupakan bulan kelahiran kedua-dua puteri kesayangan kami iaitu Amani & Ardini. Alhamdulillah mereka membesar dengan sihat sejahtera.

KISAH SAMBUTAN HARI LAHIR AMANI DI SEKOLAH <<< baca sini >>>

Alhamdulillah Bulan November Gee ada rezeki lebih untuk membawa keluarga menginap di hotel sekitar Kuala Terengganu. Rezeki daripada berniaga online kat rumah sesekali digunakan untuk reward diri sendiri dan keluarga. Hihi.

KISAH SELANJUTNYA <<< baca sini >>>

November Gee lagi best apabila Gee buat pertama kali melancarkan giveaway di blog. Bertambah gembira dan teruja apabila rupa-rupanya ramai rakan blogger sudi support Gee dalam blogging. Terharu pun ada sebab ramai juga yang join setakat ni.

Korang nak join masih sempat lagi sebabnya tarikh akhir pada 12 Disember 2017.

" SIS GEE FIRST GIVEAWAY "  <<< join kat sini >>>

Semoga Disember lebih baik daripada November. Amin...

Thank you korang terus support Gee dalam dunia blogging.

Love!!!

4 comments:

Powered by Blogger.