Blog Sis Gee Menang Contest Lazada

by - December 22, 2017

Lazada ni boleh bau kot nya kan??Bila nak masuk tahun 2018 ni, memang banyak nak pakai duit beli keperluan anak-anak sekolah. 


Alhamdulillah, merasa Gee hadiah tempat ke tiga. Hari Lazada announce pemenang, Gee sibuk kat dapur dan handphone ada kat anak-anak. So email dari Lazada memang Gee tak perasan lah. Settle masak petang tu baru Gee tengok phone. Terkezut sebab ada blogger tag Gee menang Lazada. Eh eh bila sekali pandang tak perasan ada nama Sis Gee. Dua kali pandang rasa macam ye ke aku menang? Ke Sis Gee lain? Hahahahaha!

Thank you WANISIS HAWA tag Gee kat facebook! Tahniah wani juga menang contest lazada ni..Sis Hawa dah menang besar contest lazada sebelum ni so jangan sedih-sedih ye..kasi can kat kami pulaks merasa..kikikiki..

Rezeki anak-anak nak masuk sekolah. Boleh beli keperluan sekolah. Ada dah masuk dalam shopping cart tu. Nanti Gee update apa yang Gee kail dari Lazada. Haha.

Kalau nak tahu, Gee submit penyertaan hari terakhir contest dijalankan. Saja nak meriahkan contest dan dalam masa yang sama bagi idea untuk buat entry apa kat blog. Haha.

Baca sini entry contest lazada :

Tahniah untuk semua pemenang! Yang tak menang jangan sedih-sedih eh, contest lepas ni kita pakat meriahkan lagi. Thank you semua yang sentiasa support Gee dalam kejaya seorang blogger ni.

THANK YOU LAZADA KERANA BLOG SIS GEE MENANG!!Next contest pilih blog sis gee lagi eh..Lalalalaaa...

You May Also Like

21 komen

  1. Congrats Akak :) Yayyy, nama ika pun ada jugak. Alhamdulillah. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx and tahniah untuk ika jugak!!rezeki kita duaaa..hehe

      Delete
  2. Tahniah gee.. Leh soping sakan la pasni.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx lea!!shopping barang sekolah!hehe

      Delete
  3. CONGRATULATIONS SIS GEE!

    Alhamdulillah giveaway Ray dah berakhir.

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/12/congratulations-my-lucky-winners-for.html

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. alhamdulillah rezeki sungguh!thank you cik ash!

      Delete
  5. Tahniah, rezeki anak anak tu nak masuk sekolah 😍😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah husney...rezeki anak2 sungguh!thank you husney!

      Delete
  6. Suka la tu!! tak kira ku nak sedih dan jeles jugak,... nak hadiahhhhh!!! huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. lalalalallaa....lalalalalaa...kihkihkihkih...

      Delete
  7. alhamdulillah tahniah sis gee. murah rezeki tu :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, tahniah Kak Gee.. Aritue nok join jugak tapi selalu takdop kesempatan. Insha Allah tahun depan kalu ada lagi contest nie, nok join gop..

    ReplyDelete