Nak buat Giveaway ada yang nak join tak??

November 21, 2017
Hi semua!

Sebenarnya, dah lama tau hasrat di hati nak buat Segmen di blog ni. Sejak di awal penubuhan blog lagi duk bagitau pada Sis Hawa nak buat Segmen. Sis Hawa kan orang yang make overkan blog Gee dan juga orang yang uruskan pembelian domain blog ni. Sebab tu bagitahu kat dia pasal nak buat segmen di blog. Hehe. Sekarang dah berkawan baik pulak dengan Sis Hawa. Kami pun ada dalam Team #BloggerPantaiTimur juga. Siapa sangka kan, bermula dari upah designkan blog, sekarang dah jadi kawan baik. 


Ceritanya nak buat segmen kan tadi? Hahaha. Okeh! Andai kata Gee buat segmen ni ada yang sudi join tak? Hadiah dah ada ni tau! Tapi berdebar-debar pulaks nak announce bila 1st giveaway ni. Cenggini rupanya feel dia eh buat GA! Haha!

Gee mengidamkan GA yang simple untuk orang join. Pastu nanti nak pilih juga untuk buat bloglist kat tepi tu. Lama dah nak buat bloglist tapi bila blogging guna phone, agak mencabar nak buat. Sekarang dah boleh guna computer so senang sikit blogging, edit template, blogwalking semua. 

In syaa Allah dalam sehari dua ni Gee akan lancarkan first giveaway dari blog Gee. Berdebar wei! Haha!

Thank you korang sudi support blogger berudu ni ye. Hehehe. 

21 comments:

  1. kalau buat nnt jmput la.

    ray pun GA kt sini. hehe

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you ray!gee odw join ga ray!😘

      Delete
  2. abe kie nak join gak. bila dah lancarkan tu bagitahu ye? tq

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. thank you ccl support gee selalu!😘

      Delete
  4. Kalau buat nanti gtau la. Sempat nanti kita join ya

    ReplyDelete
  5. yeayyy tak sabar nak join! Harapnya dapat masuk bloglist sis gee :D

    ReplyDelete
  6. mestilah joinnn. support sesama blogger hehe. nanti jgn lupa jemput :D

    ReplyDelete
  7. Confirmlaa saya akan join dan support!!!!! hehe 💐

    ya ampun sis! kalau sis blogger berudu barangkali saya ni telur yang tak menetas jadi berudu lagi kot 🤔🤔

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you najah support gee selalu!

      hahahaah!najah dah tahap blogger baby shark tau!heheh

      Delete
  8. confirmlaa akan join dan support!! ❤️️❤️️

    ReplyDelete
  9. nak join..nnt reserve hadiah 1 utk cik nor..:)

    ReplyDelete
  10. skrg tgh meriah GA. support sisgee buat.

    Jemput join GA :)
    https://tinynasweet.blogspot.my/2017/11/giveaway-dhia-sumayyah-201117-141217.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.