Ramai Blogger Tersuka Kek Lapis Sarawak Homemade Dari Kedah

October 10, 2017
Assalamualaikum semua!

Eh teruja aku nak berkongsi entry kali ni. Korang ingat tak aku pernah review kek lapis sedap dan murah kat << SINI >> . Rupa-rupanya ramai juga blogger pencinta kek lapis Sarawak. Yelah, kek lapis Sarawak ni kan susah nak dapat kat Semenanjung ni. Kalau ada pun, rasanya belum tentu sama dengan yang asli punya. Kebetulan kawan gee & adik beradik dia buat bisnes kek lapis ni kat Kedah. Gee pun share kat blog dan tak sangka ramai yang berminat. Hehe. 
Kek Lapis Masam Manis & Nutella Peanut Butter
Bila aku publish entry aku di blog & juga di facebook, ramai yang berminat nak cuba sebabnya susah nak dapat kek lapis Sarawak sedap di Semenanjung ni. Bila kek yang aku order sampai, terus aku buka dan rasa. Owh sedapppp!Sama macam yang aku beli di Kuching masa tahun 2013 dulu. Kek lembut & perisa yang aku order tu nutella, terasa coklat nutella. Perasa masam manis tu pula terasa masam asam dia. Patutlah sedap, penjual dah bagitau awal-awal mereka menggunakan resipi asli turun temurun dan kek akan di buat berdasarkan permintaan. 

Rupa-rupanya ada blogger terus order kek lapis Sarawak dari seller ni. Cepat sungguh korang bertindak ya!Diaorang siap buat review dah pasal kek lapis ni. Korang boleh terjah kat 2 blog blogger otai ini ye. Apa kata mereka agak-agaknya kan. 



Kalau dah hantu kek kan, tak kan tunggu lama terus order nak merasa. Tunggu depan pintu je posmen hantarkan. Hehe. 

Eh terbayang-bayang pulak aku kek lapis aku order tu. Nak makan, habis dah semua. Kena order lagi nampaknya ni!Wink!Wink!

10 comments:

  1. e'in pun suke kek lapis sarawak.. sedap!

    ReplyDelete
  2. nak order gak lupa sokmo.. last2 xorder macam2 brlaku loni.. lepas dah settle nanti boleh try

    ReplyDelete
  3. New Giveaway lets start! Jom join :)
    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

    ReplyDelete
  4. sedap sangat... saya pun suka sgt kek lapis sarawak ni...

    ReplyDelete
  5. Sedapnyaa kek lapis choc nutella ni . Memang makan tak boleh berenti . Sedapp

    ReplyDelete
  6. Tengok kek Sarawak teringat dgn ofismate yg kawen dengan org Sarawak. Asal balik dpd kampung je mesti bawak kek Sarawak, yg paling best dia bawak kek hati Pari...sedap weyh!

    ReplyDelete
  7. suka juga makan kek lapis ni, bila dah makan susah nak berhenti selagi tak habis

    ReplyDelete
  8. Suka juga kek lapis nie.. Boleh dicuba juga nanti..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.