Pertemuan Dengan 2 Rakan Blogger

October 28, 2017
Assalamualaikum..
Hi semua!

Blogger Ina • Blogger Gee • Blogger Husniey
AHAD | 22 OKTOBER 2017| Walaupun agak terlambat update entry ni akhirnya aku berjaya juga publish!Haha. Pertemuan antara 3 Blogger dari Pantai Timur di Kuala Terengganu. Sebenarnya tak plan pun. Ni namanya last minute plan sebabnya kebetulan Ina datang ke Kuala Terengganu. Ina datang dengan suami dan anak dia 3 orang yang comel lote tu.

So kami rancang nak jumpa malam tu. Keluar makan, bawak family, boleh kenal-kenal kan. Bila dah decide nak jumpa, aku pun ajaklah rakan blogger lain yang ada kat Kuala Terengganu. Haa.. kan kami dah ada group TEAM BLOGGER PANTAI TIMUR, maka bertambah seronok bila nak jumpa sesama kami! Boleh baca SINI detik permulaan tertubuhnya TEAM BLOGGER PANTAI TIMUR.

Alangkah seronoknya, bila blogger Husniey Hussain pun nak join sama kami dinner! Husni rupanya tinggal dekat je dengan aku. Ada lagi blogger lain kat sini tapi mereka tak berkelapangan. Nama pun last minit plan. Haha. Terasa macam nak keluar first date pun ada. Ni merupakan pertama kali tau gee jumpa dengan rakan blogger. Al maklumlah sebelum ni buat blog syok sendiri je. Kihkihkih.

THANK YOU INA & HUSNI!!

INA :

HUSNI :


Banyak juga perkongsian dari Ina & Husni. Sebab banyak benda pasal blogging aku masih lagi blurr blurr blurr.. Haha. 

Walaupun pertemuan kami sangatlah singkat, namun aku rasa sangat berterima kasih pada Ina & Husni sudi berjumpa dengan aku yang blogger baru masuk tadika ni. In syaa Allah ada rezeki lepas ni boleh jumpa lagi. Korang yang datang Kuala Terengganu jangan lupa roger roger. Kalau berkesempatan boleh jumpa jugak.


Owh! Tidak lupa juga kepada incik suami kami yang sudi menjaga hangbag-handbag pada malam tersebut. Lepas ni boleh mintak tolong lagi kan?Haha. 

Sampai ketemu lagi Ina & Husni. Bila jumpa rakan blogger lain terasa semangat lain macam untuk berblogging. Korang pernah jumpa sesama blogger tak?Mesti best kan!


23 comments:

  1. suami suami jadi bibik dan jurugambar malam tu.Ehehehehe.. terimakasih gee,mention nama dan blog ina disitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome ina!incik suami kena dera sesekali..haha

      Delete
  2. pernah jumpa suatu ketika dahulu..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ccl sila jeles..hehe..next time datang ganu roger gee wokeh!hehe

      Delete
  4. ha... seronoknya bila dapat bersua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betull sheila..seronok..mcm 1st date pun ada haa..hihi

      Delete
  5. owww, hehee..hai..nona JDT blogger datang singgah..teringin nak p sana...x pernah pi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mehlah jalan sini..tapi lepas musim tengkujuh ye..baru best nak jalan2..hehe

      Delete
  6. Sllu plan last minit yg mnjdi kan. Bestnyaa dpt jumpa geng blogger kan. Reen xpnh lagi jmpe blogger di dunia luar.sllu jmpe alam maya jer.huu

    Sori mase reen g tganu x smpat nk halo2. Next time hrp ade rzki lak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah betul..kena last minit plan baru menjadi..haha..CR pasni datang kena roger!boleh gi makan kepok sembang2..hihi

      Delete
  7. Sesekali jumpa rakan bloggers mesti best kannn sis gee..
    LZ teringin jumpa rakan bloggers juga tapi masih belum berkesempatan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah best LZ..aura dia lain macam..hehe

      Delete
  8. Wah seronoknya jumpa rakan blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok sungguh!pengalaman baru untuk gee..hehe

      Delete
  9. Wah bestnya dapat jumoa dengan kawan blogger yg lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan mimi!biasa duk tengok kat skrin handphone or pc je..hehe

      Delete
  10. rindu jugak nak jumpe my fellow blogger yg lain.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.