October Book Giveaway by Blog Siqahiqa

October 15, 2017
<< CLICK BANNER UNTUK JOIN >>
Assalamualaikum & hi semua!Rasa dah lama tak join ga & segmen rakan blogger disebabkan kesihatanku yang tak berapa nak memuaskan. Tapi semalam aku dah rasa semakin sihat, Alhamdulillah & terima kasih pada semua yang mendoakan..Hanya Allah sahaja yang mampu nembalasnya.

Kalini aku nak ajak korang join ga dari blogger Siqahiqa. Menariknya untuk aku join sebabnya SIMPLE JE SYARAT dan juga HADIAH GA SANGAT WOW!!Hehehe..Nak tau kena lah click banner kat atas tu ye.

TARIKH GA BERLANGSUNG :

12 OKTOBER 2017

hingga

12 NOVEMBER 2017

Untuk Siqah, Happy Birthday!Semoga Siqah dikurniakan kesihatan yang baik, hari yang baik, dipertemukan dengan orang-orang yang baik & sentiasa diberkati olehNya. Amin..

Good luck & all the best untuk semua yang join!

30 comments:

  1. Gut luck sis gee.. lea join jugak ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx lea!good luck to you too!hehe

      Delete
  2. All the best, sis gee!!! kalau menang tu menarik jgk !

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya akak :)

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya....

    psssttt terima kasih join Segmen Nak URL Blog #32. Blog anda ada di http://www.mialiana.com/2017/09/senarai-url-blog-32.html

    ReplyDelete
  5. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum. singgah pagi dari "http://www.mialiana.com/2017/09/senarai-url-blog-32.html"

    #jmbelog ~ i am not blogger i just follower
    https://belogsjm.blogspot.my/2017/10/blogging-dan-kerjaya-anda.html

    ReplyDelete
  7. Terima kasih Gee atas ucapan birthday. Amin :)
    Terima kasih juga support GA pertama Siqah. And best of luck :) Hihi

    ReplyDelete
  8. daripada segmen yang sama. Good luck. done follow heree

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. salam singgah dari segmen yg sama! Goodluck :D

    P/S: Komen td tersilap. sila remove hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. done remove!hehe!btw salam kenal ya!

      Delete
  11. Good luck. Semoga murah rezeki. Cikla dtg dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  12. Hai, blogwalking dari Giveaway yang sama :) :)
    Follow sini = 88

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/11/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.htm

    ReplyDelete

Powered by Blogger.