Kamal Adli Juara Super Spontan 2017

October 28, 2017
Tahniah untuk Kamal Adli juara Super spontan 2017!! 
Photo credited to Instagram era_fm

Aku dan incik suami suka melayan super spontan ni. Geli hati juga bila tengok aksi spontan mereka! Bagi aku Kamal Adli selalu juga curi perhatian dengan permainan dia. Ada je lawak spontan yang dia buat. Sebab tu dia menonjol dan layak ke Final. Siapa sangka kan seorang pelakon boleh mengalahkan pelawak lain dalam game show lawak spontan seperti Super Spontan Superstar ni. Cayalah!

Berikut senarai finalist pemain di peringkat akhir Super Spontan Superstar :

• Kamal Adli
• Fadh Bocey
• Achey Bocey
• Ozlynn
• Syuk
• Sharol Shiro
• Mamak Putih
• Sharif Zero

Nampaknya, lepas ni boleh lah Kamal Adli masuk Maharaja Lawak Mega pulak! 

Photo credited to Instagram astrogempak
Tamat kisah Super Spontan Superstar 2017.

Tahun depan kalau buat lagi, suruh otai-otai lawak masuk lagi best! Antaranya Zizan, Johan, Geng Sepahtu, Taukey. Cara mainan diaorang lagi best & sangat spontan! Kemunculan jozan di pentas akhir super spontan 2017 tadi pun ramai yang bersorak gembira dan teruja sebab dah lama mereka tak beraksi di pentas. 

Tahniah semua menjayakan game show super spontan superstar 2017!!

Sekali lagi TAHNIAH KAMAL ADLI!!

3 comments:

  1. Tahniah Kamal Adli, semoga terus sukses dalam kerjaya ... Saya xdapat nak layan, sbb xde Astro ...

    ReplyDelete
  2. wow!! tahniah kamal adli.. rezeki dia

    ReplyDelete
  3. Tak pernah tgk sbb xde channel ni. Apapun tahniah tuk kamal adli

    ReplyDelete

Powered by Blogger.