Team Blogger Pantai Timur

September 11, 2017
Assalamualaikum..
Salam sejahtera & hi semua!

Aku sangat gumbira suka hati pagi ni sebabnya aku kini dah ada team blogger!yeay!!Jeles tau tengok korang ada team!So we all pun dah buat Support Group kami Team Blogger Pantai Timur. Team ni special dibuat untuk blogger dari Pahang, Terengganu & Kelantan. 


So korang yang nak join the group let me know k. Ramai jugak otai-otai  blogger dari Pantai Timur. Segan i ols yang suam suam kuku ni. hahaha. 

Logo seharusnya direka khas oleh designer top masa kini Sis Hawa yang khabarnya sekarang tak menang tangan duk edit blog customer yang semakin meriah. Kan Awa?Hehe. Dalam pada kesibukan tu sempat lagi Awa ajak gee buat group untuk Team Blogger Pantai Timur. Maka terhasillah Team Blogger Pantai Timur ni. 

Warna logo melambangkan 3 negeri Pahang, Terengganu & Kelantan. Hitam, Putih & Merah adalah warna-warna dari bendera dari 3 negeri pantai timur ni. Uniknya logo kami ada pancaran kilat tau!Kilat tu melambangkan walaupun negeri kami sentiasa terkena musibah banjir di musim tengkujuh, tapi hati kami orang pantai timur tetap bersatu untuk sesama kami & juga untuk seluruh Malaysia. 

Semoga dengan adanya group support dari Team Blogger Pantai Timur, kami dapat merapatkan ukhuwah kami sesama blogger. Semangat sikit kan bila ada team support ni!hehe.

Korang blogger dari Pantai Timur?

Boleh email gee no phone korang untuk urusan kemasukan dalam group Team Blogger Pantai Timur.

Email : sisgee1985@gmail.com
Subject : team blogger pantai timur


Done for now!

love,
gee

37 comments:

  1. hi blogger pantai timur...sy blogger kl..hehe

    ReplyDelete
  2. Yeah..seronok bila ada komuniti blogger kan ... all the best.

    ReplyDelete
  3. wau, hai #bloggerpantaitimur ! Timm dari #bloggerutara , hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi team blogger utara!!rindu kat utara tempat cari ilmu..hehehe

      Delete
  4. Replies
    1. yeayy!bertambah team blogger pantai timur!hehe

      Delete
  5. Hai sis, salam kenal.. Saya pun dah masuk group whatsapp bpp

    Semoga komuniti ni terus berkekalan :')

    ReplyDelete
  6. saya blogger KL.. hee~ datang KL roger2 la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi blogger KL!!wahhh in syaa Allah nanti roger2 ye..

      Delete
  7. Hi cik ash datang.. Duk utara join team blogger pantai timur jugak.. Xpe kan.. Hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..takpe je..dah hati berkenan kan..hehehe...meriah meriah!

      Delete
  8. abam kie pun join sekali ni. td ada klik like page fb. keep it up! Don't give up!

    ReplyDelete
  9. Cik renex pun dah join.salam kenal yer.
    suka la header blog ni. cantik sangat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal cik renex!thank you!design Sis Hawa kita tak pernah mengecewakan..hehe

      Delete
  10. Chayook.. Chayook buat blogger pantai timur..

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. takpe ccl..team utaqa lagi powerr..papepon kita sehati semua blogger!hehe

      Delete
    2. yeahhh . tak kira mana negeri pun ,,kta semua satu blogger kan

      Delete
    3. betol!semua suka share apa yang best apa yang tak best!

      Delete
  12. hehehe, sy pun org pntai timur. tak thu pulak ade team pantai timur. dah lama cari. tapi mcm segan pulak hehehe. btw sye blogger trengganu

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa yeke..jom ah join the team!meriah sungguh team pantai timur!

      Delete
  13. Hai2 semua :)

    Singgah sini dan follow

    #BloggerPantaiTimur
    akukaudansesuatu.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. ore pantai timur, ore kalate ambo ni... hehe

    ReplyDelete

Powered by Blogger.