Simple Birthday Party Arsyad Turns 7

September 15, 2017
Alhamdulillah selesai majlis sambutan hari jadi si sulongku Arsyad petang tadi. Terima kasih buat kaum keluarga yang sudi datang. Untuk keluarga aku yang tak dapat datang, jangan risau kami tak kecik hati pun, kami faham. hehe. 


Sebenarnya agak penat bila buat majlis hari jadi last minute ni. Walaupun buat simple dimple sahaja. Tapi bila tengok tetamu datang makan, anak-anak gembira, aku rasa sangat puas!Maafkan segala kekurangan kami suami isteri sepanjang majlis petang tadi ye. Harap lain kali dapat buat makan-makan camni lagi. Next time boleh jugak plan ajak kawan-kawan sama. Tapi kena rancang awal sikit kot sebab makanan nak kena sediakan dengan kuantiti yang banyak kalau nak jemput ramai datang rumah kan. In syaa Allah ada rezeki lebih boleh jamu kawan-kawan & family lagi. 

Haru sungguh tengok birthday boy!Dah lah pakai topi cenggitu. Adoyai...
Gambar tak ambil banyak sebab duk sembang dengan keluarga yang datang. Lagi pula si bongsu demam pulak harini. Kejap-kejap je pegang phone untuk check kalau ada urgent message. 

Next post aku nak review pasal kek yang aku order. Kali ni kira kali ke 3 aku tempah dari Zu Dessert ni. Alhamdulillah kek sangat sedap!Nanti aku share story mory pasal Zu Dessert okey!Thank you Zu for the cake!Maybe lepas ni kena order 2 kek baru puas hati makan. haha. 

Penat dah. Esok kita tengok entry pasal apa pulak di update. Hehe. 

Alhamdulillah.

Thank you Allah. 

12 comments:

  1. nak baca pasal kek tuu! kemas dan cantikk

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan!nanti gee update pasal kek tu!hehe

      Delete
  2. Barakallahufiq Arsyad. Moga diberi kesihatan yang baik, jadi anak yang soleh dan berjaya dunia akhirat. :D

    ReplyDelete
  3. suka makan kek... cantinya kek arsyad...

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita pun suka kek!hehe..tenkiuu sheila..

      Delete
  4. Selamat hari lahir Arsyad.. Kek comel

    ReplyDelete
  5. bestnya ! mek dah lame tak buat makan cam nii kat rumah. birthday Amani dec. hmm, boleh la kot buat kat rumah mek kali ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. buatlah mek..simple simple je..bagi diaorang hepy..hehe

      Delete
  6. Cantiknya kek dia... Selamat Hari Lahir Adik Arsyad.... Semoga jadi anak yang soleh...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.