Sesi Coaching Bersama sales Director

September 30, 2017
Semalam sangat sibuk. Tak sempat nak update blog. Pagi semalam aku ada sesi personal coaching dengan SD ( sales director)  Ninie untuk perniagaan Mary Kay yang aku ceburi. Aku sendiri yang nak berjumpa dengan beliau sebabnya 2 bulan kebelakangan ini, aku punya sales agak down. Bila dapat jumpa SD Ninie dapatlah aku booster balik energy aku & top up ilmu mana yang dah lupa tu. 

Thank You SD Nini For Your Time!

FOCUS. Aku hilang fokus sekejap baru ni. Aishh!Buat apa pun, kena fokus betul-betul kan!Baru nampak hasilnya. Aku dah pun naik pangkat ke SENIOR BEAUTY CONSULTANT. So kalau aku stop, rasa macam sayangnya apa yang aku buat sebelum ni.

BIG WHY aku buat Mary Kay sebab aku nak tolong support family aku & jugak aku sangat perlukan ME TIME memandangkan aku ni seorang surirumah. Bila dapat pergi event, buat skincare class aku rasa enjoy!Buat apa pun mesti ada big why so kita akan lagi fokus bila kena ingat balik kenapa kita perlu buat sesuatu perkara kan?BLOGGING pun sama!Keep update new entry akan buatkan kita sentiasa fokus!Kalau seminggu tak update blog mesti rasa rindu, rasa macam rugi sebab banyak benda tak update. Semuanya berbalik kepada BIG WHY & FOKUS. 

Hari ni last day closing untuk September. Bulan ni ada promosi best. Antara yang paling aku suka PROMOSI LIPSTICK & MASCARA. Nak tahu boleh << BACA SINI >> .

Oktober nak kena buat TARGET!So kita boleh plan  ikut target yang kita nak capai. Antara plan yang aku nak buat Oktober, aku nak buat skincare class PERCUMA, lipstick party di mana orang boleh cuba pelbagai jenis lipstick, spa bibir, spa tangan & jugak free consultation untuk yang nak tahu masalah kulit muka. Hopefully ada yang berminat nak join sebab semuanya PERCUMA. Doakan aku ye!

Untuk sebarang pertanyaan boleh whatsapp, pm kat facebook atau pun boleh email aku sisgee1985@gmail.com.


8 comments:

  1. Tahniah sis gee sebab sampai ke stage Senior Beauty Consultant..

    Selamat maju jaya LZ ucapkan.. 💕

    ReplyDelete
  2. tahnaih gee! Fokus fokus.. I know you can do it

    ReplyDelete
  3. Kawan saya beauticians Mary Kay....seronok tengok dia pergi event sana sini...Tapi yelah kan, apa pun bidang bukan mudah nak berjaya!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.