Selamat Ulangtahun ke 7 Arsyad!

September 12, 2017
Assalamualaikum..
Salam sejahtera & hi semua!
Birthday Boy kelaparan takde mood nak posing!
Alhamdulillah anak bujang sulung genap usia 7 tahun harini. 12 September 2010, tarikh bermulanya perjalanan aku sebagai seorang IBU. Masa tu umur aku 25 tahun. Sekejap je masa berlalu kan?


Harini hari sekolah. Maka, nak celebrate lebih-lebih tak dapat lah. Kena tunggu Jumaat ni camane ye. Tadi lepas ambil diaorang kat sekolah terus bawak pergi makan. Dapur tutup harini. Hahaha. Incik suami pun kerja harini. Tu yang keluar makan je sekejap meraikan birthday boy. Hehe.




Dear Arsyad..Selamat ulangtahun ke 7 sayang. Ibu ayah sayang Abang Arsyad sama seperti yang lain. Mungkin Abang pernah terasa sebab terpaksa mengalah dengan adik-adik yang lain. Abang terpaksa tolong ibu. Abang terpaksa memahami walaupun sepatutnya pada usia Abang, Abang tak perlu buat semua tu. Ibu hargai apa yang Abang buat untuk ibu, ayah & adik-adik. Ibu tahu Abang seorang Abang yang penyayang, kasih kepada Amani, Ardini & Aqil. Moga Abang dikurniakan iman yang tinggi, akhlak yang mulia, kesihatan yang baik. Jangan pernah lupa pada Ibu, Ayah & semua keluarga kita.

We love u Abang Arsyad!!




15 comments:

  1. Selamat Hari lahir Abang Arsyad...semoga jadi pelindung kepada ibu bapa dan adik2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you aunty sha!amin amin amin...

      Delete
  2. Happy belated birthday Abang Arshad.semoga jadi anak yang soleh

    ReplyDelete
  3. happy belated besday ye arshad.. moga jadi anak yang soleh

    ReplyDelete
  4. Selamat hari lahir abang arsyad.. Semoga jadi anak yang soleh buat ibu n ayah ya.. Abang yang baik utk adik2

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu cik ash..amin untuk semua doa..

      Delete
  5. Selamat hari lahir pada adik Arshad.. Semoga adik menjadi insan yang soleh dan menjadi kebanggaan ibu, ayah serta keluarga...

    ReplyDelete
  6. Happt belated birthday Arsyad.. Semoga menjadi anak yang soleh, cemerlang dan baik..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.