Sehari Yang Sibuk

September 15, 2017
Assalamualaikum..

Salam jumaat semua..


Done vacum bahagian ruang tamu. Sibuk sikit harini sebab petang ni nak buat makan-makan sempena birthday Arsyad 12 September yang lepas. Buat simple je. Meraikan birthday boy. hehe.

Semua nak buat last minit. Dapatlah faedah kat ibunya. Japgi goreng bihun, keropok. Malam tadi dah buat puding dadih. Kek tempah je. Kalau aku buat entah apa rupa kek tu nanti. Haha.


Nampak kemas je kan rumah. Tapi seminit selepas tu terus ada mainan atas karpet tu. Hahaha. Bertabahlah wahai hati.

Sempat update entry sementara tunggu en suami pergi pasar.

Harap semuanya berjalan dengan lancar .

Amin.

14 comments:

  1. Replies
    1. jarang jarang sekali bole lah buat..hehe

      Delete
  2. Itu pkara biasa sis gee... Kemas kjp jer pastu back to normal...



    ReplyDelete
    Replies
    1. kann..jenuh sungguh laa..sabor je lah!haha

      Delete
  3. Replies
    1. tak sempat nak buat live..sibuk kat dapur lagi..ngan askar lagi..hadoii..

      Delete
  4. ala setahun sekali je pun.. apa salahnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan awa!sekali sekala guna tenaga lebih..hahahaha

      Delete
  5. Anak-anak mestilah excitedkan... nak-nak tengok rumah berkemas... hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah betul..diaorang suka sangat rumah kemas bersih..tapi sekejap je pastu sepah balik..hahaha

      Delete

Powered by Blogger.