PROMOSI BELI LIPSTICK FREE MASCARA

September 26, 2017
Assalamualaikum..
Hello semua!

Ramai yang tak tahu aku adalah BEAUTY CONSULTANT MARY KAY. Siap pergi kelas tau belajar nak jadi beauty consultant Mary Kay. Sebab utamanya adalah aku pengguna produk Mary Kay. So alang-alang pakai sendiri aku join ahli so dapatlah beli dengan harga yang lebih murah kan. Story mory pasal aku join Mary Kay next time aku update okey. 

Kali ni aku nak kongsi antara PROMOSI SEPTEMBER yang tinggal hanya beberapa hari sahaja lagi. Promosi dalam Mary Kay berbeza untuk setiap bulan. So start 1hb Oktober promosi ni dah tak boleh pakai dah. 

Promosi FREE WATERPROOF MASCARA sangat menarik bagi aku!Sebab korang boleh jimat banyak kot!Tapi dengan syarat korang kena grab 3 LIPSTICK SEMI-MATTE GEL. Banyak?Eh kalau sorang beli 3 nampak banyak lah. Apakata korang share beli. Maksud aku, tanya kakak, ibu, kawan opis. Ajak share beli. Takpun korang beli 3 & hadiahkan pada yang tersayang!Lagi best kalau sendiri pakai semuanya!Hehe.

AKU SUKA PAKAI SEMI-MATTE GEL LIPSTICK MARY KAY sebab bahan-bahan dia diperbuat daripada bahan semulajadi. Tiada kandungan bahan kimia yang merbahaya. So aku tak perlu risau kot bibir jadi gatal ke, kering ke. AKU SUKA WARNA MIDNIGHT RED tu!Warna lipstick sedikit berbeza tau untuk setiap pemakai mengikut jenis darah si pemakai. TEKSTUR lipstick semi-matte gel ni kering, tak melekit & tak rasa pun korang pakai lipstick. Tengok cermin merah elok je bibir. Hahaha.

MASCARA waterproof tu mascara favourite aku sebab rasa ringan bila pakai. Takde ketul-ketul pun!Bulu mata nampak asli cuma nampak lagi wowww dengan mascara waterproof Mary Kay!


Kalau nak tahu lanjut berkenaan promosi ini korang boleh email aku sisgee1985@gmail.com. Kalau nak free consultation berkenaan masalah kulit pun boleh. Aku boleh tolong. In syaa Allah. 

Nak jadi beauty consultant?Email je okey!


21 comments:

  1. wah nanti nak pM la nak beli produk untuk muka

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh Cik Ash whatsapp je nanti k..😊

      Delete
  2. hi sis...kita geng..saya pun beauty consultant kat Sabah :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. cantik-cantik kan rabia!gee pun suka!

      Delete
  4. Sy pakai lipstick mauve movement. Suka warna dia! 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. mauve moment lawa sebab nampak sweet je kan!

      Delete
  5. selalu jugak tengok kawan post warna lipstick mary kay ni. cantik

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. tak pe pelan2 ..nanti boleh jadi BC MK yang berjaya

      Delete
  7. My friends pakai mary kay ini.. Memang best katanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah gee pun suka sha!hehe..

      Delete

Powered by Blogger.