Pemenang 'Happy Giveaway By Mrs Pip

September 21, 2017
Assalamualaikum semua..
Salam Hari Khamis!

Spot www.sisgee.com
Belum terlambat untuk aku update blog Sis Gee dapat masuk ke dalam senarai bloglist terbaru Mrs Pip sepanjang bulan September hingga Oktober 2017. Walaupun tak menang hadiah misteri, tapi bila terpilih masuk bloglist, aku terasa macam menang jugak. Hahaha. 

Tahniah kepada semua pemenang!!

Tahniah jugak buat semua yang join Giveaway by Mrs Pip!Boleh tambah kenalan blogger baru kan!

Thank you Mrs Pip anjurkan Happy Giveaway!Lainkali Sis Gee akan join lagi!

Jom terjah blogwalking ke blog Mrs Pip :



24 comments:

  1. Replies
    1. thank you shikin..Alhamdulillah..moga bertambah rezeki kita dalam blogging!

      Delete
  2. Allhamdulillah... Tahniah gee klu dg rezeki tak kemana

    ReplyDelete
  3. Tahniah pada yang menang.
    Selalu jugak saya join GA tpi jarang menang. Walaupun x menang tapi rasa bahagia juga sebab dapat berkenalan dengan blogger lain 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu najah!best dapat kenal ramai blogger lain!

      Delete
  4. waa. thniah gee. smoga bertambah follower dan commentors :)

    ReplyDelete
  5. Yeah, thanks sis Gee siap linkkan ke blog mrs pip ...
    nextime mrs pip buat GA lagi, nnt join...
    by the way, jom join GA dari Mellya Crayola, mrs pip pun salah seorang sponsor untuk GA tu ....
    http://mellyacrayola.blogspot.my/2017/09/first-beauty-box-giveaway-by-us-with.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome mrs pip..wahh..ada ga lagi..nanti g terjah..hehe

      Delete
  6. wah tahniah gee... makin happy la member I ni lepas ni ye... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you awa!haruslah happy!pakai ilmu dari awa jugak ni!haha

      Delete

Powered by Blogger.