Mood Ke Laut

September 23, 2017
Eh Eh buat apa tu?Harini mood rajin pergi mana ntah!Tak tahu kenapa malas!Tapi ni aku rajin sebab nak luahkan perasaan takde mood. Haa laa, aku kan housewife. Kawan-kawan aku koranglah yang ada di alam maya ni. Pastu hari-hari aku diceriakan dengan group whatsapp, message dari kawan-kawan. Di samping si kenits 4 orang kat rumah ni. 


Harini mereput je kat rumah. Cuaca mendung je sepanjang hari. Sampaikan aku malas nak jemur kain sebab nanti tak kering pastu nak jemur balik dalam rumah. Maka malam ni aku suruh incik suami pergi dobikan kain. Senang kan kerja aku?Hahahaha. Alaaa biasa lah kan, kalau kerja office pun ada hari korang malas kan, pastu pergi bancuh kopi sembang ngan meja sebelah. Same goes to me!Bezanya aku takde geng ah nak sembang. Sembang dengan budak-budak ni penat menjawab je sebab banyak sangat diaorang tanya soalan. Hadoi!

Eh eh aku malas jemur kain je tau tapi aku setelkan 2 bakul kain yang tak berlipat tu ha!Nampak tak aku korbankan apa untuk siapkan kerja lain. Hahahaha. Aku pun masak okey!Harini aku masak nasi putih dengan singgang sotong. Walaupun lauk yang simple dimple at least aku masak!Hahaha. Lagi aku buat apa lagi eh?hmmmm...haaa aku kemas ruang tamu depan tv tu. Vacum semua. So tak adalah aku bermalas-malasan sangat kan?

Wah!entry luah perasaaan macam panjang je. Hahahah. Nama pun luahkan perasaan. Hahaha.

Thank you sudi baca!And sorry ayat macam merapu sebab mood ke laut dalam. Haha.


5 comments:

  1. jemput join segmen http://chea94.blogspot.my/2017/09/segmen-blogwalking-bersama-atiah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you atiah!nanti gee terjah!hehe

      Delete
  2. haha takpe kak gee, take your time. rajin dah tuu kalau buat banyak benda. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tu lah bila dah ada anak ramai ni nak kena paksakan diri jugak buat itu ini..hahaha

      Delete
  3. Ekin bab jemur rajin.. Nak melipat tu yg x Ok hahahaha tggu ada mood dulu

    ReplyDelete

Powered by Blogger.