First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤

September 27, 2017
Assalamualaikum..
Salam Hari Rabu!

<<< CLICK BANNER UNTUK JOIN >>>
Korang!Giveaway ni wajib join!!Kita yang ladies ni lagilah harus join!Kalau gentleman nak join pun okey jugak sebab kalau menang, hadiah giveaway ni boleh bagi wifey ke, girlfriend ke, daughter, atau pun nak bagi i pun boleh!kikiki. 

HADIAH MELETOPS!Mereka nak cari seorang pemenang dan nak bagi 1 BEAUTY BOX WORTH RM 250 dan mungkin lebih!Waaaaa syoknya kalau aku dapat!Hehe.

KENAPA MEREKA?Mereka ni terdiri dari blogger meletops kebaboom bergabung buat giveaway ni tau!Mereka adalah Mrs Pip, Mellya, Shafyqa, Aira, SyahirahValiant & Siqahiqa.

GIVEAWAY BERLANGSUNG SELAMA SEBULAN

20 SEPTEMBER 2017
HINGGA
20 OKTOBER 2017

Jom korang memeriahkan giveaway ni!Good luck semua yang join!

Yeay another GA Sis Gee join!

EMAIL : sisgee1985@gmail.com

INSTAGRAM : https://www.instagram.com/hazirahmohd/

FACEBOOK : https://www.facebook.com/hazirah.mohd.7

24 comments:

  1. Good luck..
    Singgah dr segman yg sama :)
    http://seindahcerita.blogspot.my/2017/09/first-beauty-box-giveaway-by-us-with.html

    p/s: done follow

    ReplyDelete
  2. menariknya GA ni... semoga Berjaya...

    ReplyDelete
  3. Good luck utk sisgee. CR pun join jgk. 😁😉

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay!sama-sama join!good luck CR!!

      Delete
  4. Thanks sudi join ^^ good luck and all the best ya. Senarai peserta >> http://mellyacrayola.blogspot.my/2017/09/senarai-peserta-first-beauty-box.html

    ReplyDelete
  5. thank you join GA ni. All the best k :D

    https://eyranasrin.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. hai awak.
    blogwalking sini.
    semoga murah rezeki awak ^_^

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/10/first-beauty-box-giveaway-by-us-with.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.