Cars 3 With The Kids

September 10, 2017
Assalamualaikum..
Salam sejahtera & hi semua!

Story mory last school holiday. Ya ampun baru nak update!Dah lama start tulis tapi apakan daya masih tersimpan di draft. So finally dapat publish entry outing tengok wayang dengan kanak-kanak riang 4 orang tu plus incik suami lah. 

The best photo of the day
Last aku tengok wayang masa ada anak 2. Masa tu kat Kuala Terengganu takde panggung wayang lagi. Kalau tak silap aku tahun 2012 or 2013 gitu. Tengok citer Planes. Perghhh lama kan?

Since Kuala Terengganu dah ada cinema aku jadi tak rasa pulak nak pergi tengok wayang. Banyak kali dah Si Sulong Arsyad tu ajak tengok wayang. Baru darjah 1 dah tahu pasal tengok wayang!

Last minute plan aku ajak incik suami pergi tengok movie cars 3. Pagi 30hb Ogos aku usulkan proposal. Petang tu incik suami belikan tiket. Express kan!Nasib baik ada tiket. Dah la awal-awal diaorang dah tahu nak pergi tengok wayang. Kalau takde tiket hampa keciwe lah anak-anak itu. hahaha.

SEDIKIT REVIEW CARS 3. Kalau yang mengikuti dari Cars 1 & Cars 2, Cars 3 ni ada lagi banyak watak bagi aku. Watak baru pun banyak gila!Aku expect Lighting Mcqueen yang jadi HERO Cars 3. Rupanya tidak. Nak tahu siapa?Kenalah pergi tengok!heheheh..Nanti tak best dah tau jalan cerita. hehe.

Nanti aku akan update entry berkenaan TIPS BAWA ANAK KECIL TENGOK WAYANG. Aku nak share macam mana aku & husband bawak 4 kiddos tengok wayang. hahaha. 

Cari Emoji Tersembunyi!hahaha
Overall mereka seronok & enjoy the movie. Kami pun tak serik nak bawak diaorang lagi. Emoji tak tengok lagi!Maybe next?hahaha.

2 comments:

  1. Sha tak berani lagi bawa amani dengan imani tengok wayang.. Mana tau baca tips sis, berjaya bawa pula kan.. Hehehe.. Tak sabar nak baca..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..excited nak share ni!in syaa Allah nanti gee update..

      Delete

Powered by Blogger.