Buat Entry Tanpa Gambar

September 07, 2017
Hi korang!

Rasa tak best r sebab server problem ke apa problem aku pun tak tahu. Nak upload gambar masuk blog tak dapat. Pastu bertambah-tambah keciwenya aku bila tak dapat nak join GA. Aku guna 100% phone sebab laptop rosak. duh! Tapi aku gagahkan je blogwalking & update entry guna phone. Tapi semalam, bila nak upload gambar, server failed pulak!

Tak best lah pulak update entry takde gambar kan?Kalau ada gambar aku lagi bersemangat nak buat entry. Dari gambar jugak datangnya kisah suka atau duka untuk dikongsi.

Doakan keadaan kembali seperti sedia kala. 

Hati yang keciwe,
Gee

8 comments:

  1. tq sebab selalu blogwalking di blog saya.. :)

    ReplyDelete
  2. Kan... Geram jer nak update tak dapat... Tapi rase nyer dah ok hari nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah malam td dah okey..harini xtry lagi ni..haha

      Delete
  3. Replies
    1. aah..limited sungguh nk edit nak bw!huhu

      Delete
  4. Replies
    1. bestlah!lagi nikmat..entah laptop gee bila nak baiki..huhu

      Delete

Powered by Blogger.