Back To Routine

September 05, 2017
Assalamualaikum..
Selamat petang semua!


Ada lagi yang masih ho ho ho holiday? Harini sekolah dah start selepas seminggu lebih cuti. Maka bermulalah episod rutin seorang surirumah. Harini dah siap masak awal dah. Sebab si bongsu Aqil tu tido awal tadi. Sempat lah masak, jemur kain, lipat kain sikit. Ni baru lepas amek diaorang sekolah. Rehat lah jap sambil update entry kat blog.

Japgi nak layankan diaorang makan pulak. Tapi macam mengantuknya rasa mataku ini. hahaha. Tido memang tak laaaa...huwaaaa.. Unless memang betul-betul free. Dapat lah aku lelapkan mata sekejap. hehe.

So rutin korang macam mana harini?Best tak?

love,
Sis Gee

3 comments:

  1. Samalah sis gee, hari ni start keja lepas cuti mmg lemau.. Kerja banyak kat office tak boleh layan perasaan..

    Oh ya hari ni 2 kali buat coffee semata-mata paksa mata biar segar, fuh mencabar.. 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha!mood kelaut camane nak focus kerja kan..

      bestnya mengopi kat ofis. rindu pulak kita..hehe

      Delete

Powered by Blogger.