Welcome to Sis Gee

August 26, 2017
Assalamualaikum..

Bismillah..tak sabar nak buat 1st post kat blog baru. 

yeay!!tak tahu macam mana nak describe! tadaaaaa dah ada domain sendiri!my own web!masih lagi rasa macam bermimpi je.

Firstly, million thanks to sahabat blogger Sis Hawa yang terlalu banyak bagi idea, tips, pendapat, cadangan berkenaan dunia blogging. gee tanya Hawa macam-macam soalan!macam-macam u ols dan Hawa layankan je semua yang gee tanya. hahaha!best gila dapat kawan macam Hawa.

By the way, Hawa lah yang designkan blog gee ni!Urusan domain pun dia yang buatkan. Nanti gee buat post kisah di sebalik tabir blog Sis Gee ni.

So here i am. New me. New blog. New domain with new name.


semoga hari baru bertambah baik untuk gee. 

tak sabar nak update & share story mory dalam ni. 


jumpa lagi next post!banyak benda nak share!hehe. 

love,
Gee

No comments:

Powered by Blogger.