Happy Birthday To Me!

August 26, 2017
Today is the day!

26 Ogos. Lagi special sebab harini dengan rasminya nak announce gee dah ada domain sendiri!yeayyy!!my first birthday gift for this year birthday!2nd gift?berangan je kan nak dapat hadiah birthday!hahahaha! #sukaberangan


what to do today??

yang pasti nak kemas rumah, kemas baju nak balik rumah mak..hehe..

rasa nak tutup dapur je harini. hmm. aci je kan?

sempena birtday i yang ke dot dot dot dot ( selalu lupa umur!ceh! ), dengan birthday gift dari diri sendiri ni, harap-harap hari ini & esok semakin bermakna & sentiasa di berkati olehNya. amin.

HAPPY BIRTHDAY TO YOU HAZIRAH!
LOVE YOURSELF MORE THAN OTHERS!
ENJOY YOUR DAYS!
DONT LET OTHERS RUIN YOUR DAY!!

love,
gee

No comments:

Powered by Blogger.