Dapat Watermark Baru!

August 29, 2017
Sejak buat blog baru dengan nama sendiri ni, rasa semangat lain macam pulak. Bagus ke tak bagus ni!hahahaha.

Ni watermark aku. Cantik tak?hehe.


Okey. Ceritanya aku tempah design blog & urusan pembelian domain dari Sis Hawa . Sis Hawa pun ada ambil tempahan logo & watermark jugak. Bila tengok apa yang dia designkan kat blogger lain macam lawa. 

Maka, aku pun mintak Sis Hawa buatkan aku seketul watermark. Dan menariknya, Sis Hawa dah tahu apa yang aku nak!



Eh!Kalau korang nak tahu sebelum ni aku malas tau nak letak watermark kat gambar. Tapi bila fikir balik, macam bagus jugak ada watermark ni. Sebabnya bila kita letak watermark so orang tak boleh nak senang lenang curi kita punya gambar. 

dapat tadi terus letak kat gambar

Korang sila terjah blog Sis Hawa . Sebab korang dapat tengok semua hasil tempahan yang dia dah buat. Apa yang best harga sangat affordable. Newbies macam gee sangat dialu-alukan. Sis Hawa pulak tak kedekut ilmu. Baru je kenal tapi macam dah berkawan lama. Banyak tips berguna dia kongsi untuk newbies macam gee. Million thanx Hawa!

So lepas ni, aku akan guna watermark ni untuk setiap gambar aku. 

Lalalalalalaaaa...

7 comments:

Powered by Blogger.