Buat Income Manja-Manja Dengan HYPR

August 30, 2017
Assalamualaikum..

Apa manja-manja tu?hehe..

Malam tadi rakan blogger Sis Hawa ajak daftar kat website HYPR untuk jana income. Aku yang dah ready nak beradu terus membulat je mata. Tak ambil masa lama terus register. Senang & simple aje step register HYPR ni. Kurang seminit dah siap daftar. haha. 

Jom kenal APAKAH HYPR ni?


HYPR ni adalah satu platform untuk mempromosikan jenama-jenama Malaysia melalui web HYPR. Kita ( influencer ) di jemput untuk menyertai HYPR dengan berkongsi setiap promosi, brand & produk yang tersenarai. Apa yang kita perlu buat hanyalah berkongsi setiap promosi di media sosial kita. Menariknya, setiap unique click akan dibayar oleh HYPR. 

Yang mudahnya kita tak perlu nak tulis entry review produk bagai. Cuma share sahaja dia Facebook sebagai contoh, setiap click dari friends kita kat facebook akan dibayar oleh HYPR. 

Ni permulaan aku register & share promosi kat facebook.

Baru register & share 1 promosi dapat 0.66sen..

NAK DAFTAR?


Dah daftar nanti korang boleh tengok promosi apa yang ada. Korang boleh terus share promosi di Facebook. Lepas share & ada yang click, maka income korang akan bertambah. 

Ni selepas aku share 2 promosi di facebook :


Tu tak sampai 5 minit tau!hehe.

Nanti kita dapatlah cash out duit tu. Best kan?

Ni baru namanya sambil duk goyang kaki, duit masyukkk...haha..

Dah tunggu apa lagi tu?Pi daftar cepat!

Takde blog?Bukan blogger?Takpelah. Asalkan korang ada email. Semua ada email kan?Cepat click untuk daftar, follow simple steps nak sertai HYPR.

<<< DAFTAR SINI >>>

7 comments:

  1. Salam singgah n kenal.. wah blogger baru ke hii.. banyak pasal buat income kat blog ni kekadang sampai x teringat .. tapi x buat lagi yang ni .. hiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal!aah boleh katakan baru..sebab sebelum ni main-main je tulis blog..haha..

      Delete
  2. Replies
    1. hehe..kita kena dengar cakap tok guru..haha

      Delete
  3. Hypr memang bagus...dah ramai blogger register..sy je belum register lg...huhuhu

    ReplyDelete

Powered by Blogger.