Beli Hadiah Untuk Birthday Sendiri

August 29, 2017
Alhamdulillah..thank you pada semua family & friends yang wish & doakan yang baik-baik pada Hari Lahir aku 26hb Ogos yang lepas. Hanya Allah mampu membalasnya.

Thank you husband belanja makan. Thank you Abang Arsyad & Kakak Amani dari pagi lagi sembang pasal birthday ibu. Kata kakak, kesianlah ibu happy birthday tapi takde kek. hahahah..

Thank you Amani for this pict!

Birthday kalini bertambah istimewa rasanya bila aku sendiri hadiahkan domain baru untuk menemani aku di waktu yang terluang. Tapikan sejak anak 4 ni waktu terluang tu dah tak berapa nak ada dah. huhu.

Aku suka bila tulis blog, aku dapat hilangkan stress & penat seketika. Bila baca apa yang blogger lain tulis, bagi aku inspirasi.

Sebenarnya, aku tak tahu pulak bila domain aku boleh siap. Aku tempah design blog dengan Sis Hawa . Untuk urusan pembelian domain pun aku serahkan pada Sis Hawa. Sehari sebelum birthday aku Sis Hawa bagitau semua dah siap!Wah!Teruja aku!



Untuk domain baru ni aku betul-betul buat semua baru. Blog lama aku Mrs Hazeera masih ada lagi. Cuma blog tu aku simpan je dulu diam-diam. Sekarang nak fokus pada blog Sis Gee ni. So follower pun barulah. Email aku pun buat baru. A new me. hehe.


Semoga dengan hadiah birthday aku ni, aku lebih menghargai diri aku seadanya.

HAPPY BIRTHDAY NUR HAZIRAH!




11 comments:

  1. hapy birthday sahabat... new life, new blog, new advanture :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you sahabat!!yup memang betul new life dengan blog baru ni..hehe

      Delete
  2. Happy Belated Birthday sis gee..
    Semoga sentiasa dirahmatiNya dunia dan akhirat, amin.

    ReplyDelete
  3. Salam Sis Gee... Salam kenal dan Happy Belated Birthday. Semoga sentiasa di rahmati. Aamiin.

    ReplyDelete
  4. Happy belated bufday sis gee & salam perkenalan .. ccl follow here

    ReplyDelete

Powered by Blogger.